2013. december 13., péntek

12.12.2013

- Nem lesz "teljesen" átdolgozva a sebzés rendszer.
- Az ágak nem lesznek "teljesen" átdolgozva (Valami panaszkodás volt arról hogy az ágak történelmileg nem pontosak.
- A modell, lövedék sebesség és lövés és célzás is rendben van.
- Az álca túl "enyhe" a 8.10-ben? "A 8.10 még nincs kész"
- K: "Ha a visszajátszás csak egy sor szerver parancs akkor mért nem lehet más játékos szemszögéből nézni?' V: "A parancsok csak egy játékos számára vannak ezért nem lehet. Jelenleg fejlesztünk egy rendszert amivel lehet majd nézni más számszögéből és szerver oldalon van."
- Volt egy "kacsa" ami azt állította hogy ha egy tanknak nagyon sok csatája van akkor "veterán" lesz és bónuszokat kap, Storm azt mondja ez hazugság.
- Nem tudod majd a már megsemmisített tank tornyát lelőni. Storm azt mondja: "A torony teljes modellezett tárgy lesz amire ugyan azok a szabályok vonatkoznak mint a tankokra, szóval ha ráesik egy tankra akkor olyasmi lesz mintha egy bizonyos súlyú tank esett volna rá."
- Még nem tudni hogy a fent említett módon (torony által) megsemmisített tank ölésnek számít e.
- Storm azt mondja a 8.10 munkálatok jól mennek, a hibákat javították és majd a második tesztből kiderül hogy időben megjelenik-e.
- Nem mindegyik tanknak lehet majd ellőni a tornyát.
- Véletlenszerű lesz a lerepülő torony helyzete.
- Lehetséges az is hogy a torony vissza esik a roncsra.
- A lerepülő torony mozgását nem fogják a modulok befolyásolni.
- HE és HEAT lövedékek azért nem mennek át a falakod a 8.10-ben mert gyutacs van bennük és realisztikusabb ah felrobbannak.
- "Pozitívnak" látják a fejlesztők az automata csapat keresést.
- egy játékos azt kérdezte, hogy a tank MM súlya miért nem arra alapozódik, hogy milyen csataosztályba kerül (hogy felül van-e vagy lent), mert néhány tank nagyon erős mikor legfelül van, de nagyon gyenge alul. Egy fejlesztő azt válaszolta, hogy azért, mert a tank hatékonysága nem függ össze közvetlenül azzal, hogy milyen osztályba esik bele. Azt is hozzáteszi, hogy minimálisan attól is függ, hogy alulra vagy felülre kerül a tank, hogy milyen szintű tankok érhetőek el a várakozólistán a szerveren.
- később Yurko2F ad némi magyarázatot a tank harci hatékonyságának és annak a csataosztálynak  a kapcsolatára amibe éppen bekerült (hogy fent van-e vagy lent): "A tank harci hatékonysága valóban függ attól, hogy milyen osztályba esett bele, de nem közvetlenül, sok együttható van a hatékonysághoz, pl. a tank típusa, a te és az ellenfél csapat összetétele, a tank jellemzői, a pálya és sok más, amik sokkal jobban be tudják folyásolni a tank hatékonyságát, mint a csataosztály. Vannak kivételek, amik úgy amik részünkről úgy vannak elkönyvelve, hogy nem képesek befolyásolni a csata végkimenetelét bizonyos csataosztályban. Igen, egyensúlyozzuk a csapatokat, nem pedig a tankokat úgy, hogy minden tank egy bizonyos MM súllyal azonos MM súlyú ellenfelet kap az ellenséges csapatban."
- Egy játékos azt kérdezi mi lesz ha a Maus OP lesz a torony forgás bufftól? nerfelve lesz.
- A "fokozott szellőzés" kb. 2,5%-al növeli a tank tulajdonságait (Storm azt mondja hogy van egy külön formula de nem szükséges nyilvánosságra hozni, a valódi érték a 2,15% körül lehet)
- A 2MB update csak a launcher update volt.
- SerB "nem fogja megerősíteni" hogy a WG titokban dolgozika  zsoldos rendszeren.
- SerB megerősíti hogy kevesebb új ág lesz 2014-ben mint ami 2013-ban volt mert jövőre minden modellt átdolgoznak a jobb grafikára.
- Lehet hogy majd egy nap a WG nem csak alacsony szintű könnyű tankokat ad majd ajándékba de egyelőre nincs semmi tervbe.
- A WoT motorja képes a füstfüggöny kezelésére, de jelenleg is a szerver erőforrások fele a felfedezési mechanizmusra megy.
- SerB nem gondolja hogy a modok túl sok előnyt adnának azokkal szemben akik nem használnak.
- Nem lesz +/- 1MM ("megölné a játékot")
- Úgy tűnik hogy a Ferdinand nagyobb lesz de az álca értéke nem változik.

Overlord:
- Aranyat majd az App Storeon keresztül lehet venni a WoT Blitzben.
- A WoT Blitznek nem lesz egyesített arany, prémium rendszere a többi játékkal viszont a login ugyan az lesz.


DX: Felhívnám figyelmeteket  egy aranyos kis GoG-os akcióra. Fallout kedvelőknek.  http://ipon.hu/hir/ingyenes_fallout_1_2_es_tactics_gog_on!/28029

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése