2013. december 22., vasárnap

Interjú Veiderrel és más fejlesztőkkel

- Úgy tűnik elég könnyű volt a Japán tankokat egyensúlyozni, a tankok durván átlagosak minden paraméterben.
- A Japán tankok nem lesznek kiegyensúlyozatlanok, belefognak passzolnia  játékba.
- A Chi-Nu Kai (T5 prém) jól reprezentálja a Japán játékstílust, ha jól meg vele akkor minden Japán tankkal jól megy.

- Együttműködés van a WG és a Girls und Panzerrel Japánban, együtt dolgoznak a szinkron színészekkel és a rajzfilm készítőkkel és hamarosan világ szerte lesz egy GuP kampány.
- A WG a SteelSeries-el is együtt működik és kiad majd billentyűzetet és fejhalgatókat.
- 2014 főleg a grafikáról fok szólni, WG ezen dolgozik: először jön a HD tank modell, mindent átdolgoznak, a WoT valószínű teljesen átveszi a WoWp motorját.
- 2014-ben jönnek a történelmi csaták is és a garázs csaták (lehet egyszerre), ezekről info majd hamarosan érkezik.
- Japánban a WoT nem olyan népszerű mint az Oroszoknál, de a WG reklámozza és reméli a legjobbakat.
- Volt egy WG gyűlés a pálya készítésről, WG úgy döntött megváltoztatja a pálya készítés elveit és új eszközöket vezet be. Az új városi pályák: Kharkov, Minsk, Königsberg és Stalingrad, 2014 első negyedében érkeznek.
- WG szeretne minden fajta tankot a Japán ágba, a nehéz ág nagyon valószínű hogy jön de a TD-vel problémák vannak mivel nagyon kevés van, artykból viszont van elég de nincs garantálva hogy 2014-ben megérkeznek.
- Amikor új tankot raknak be, a tank kora nem probléma, a korlát a technológia (elektromos tűzoltó technológia, reaktív páncél). Ezek biztosan nem lesznek. 
- A történelmi csaták valószínűleg a tank századra fognak hasonlítani (valami nem teljesen véletlenszerű játékos gyülekezet), a játékosoknak egymásra kell hagyatkozniuk. A fő probléma a járművek száma a történelmi érték és az egyensúly között, WG úgy döntött össze köti a  garázs móddal. Tehát például az ellenfélnek van egy nagy tankja (Ferdinand) míg a másik oldalnak sok kicsi amik újra is jöhetnek.
- A történelmi csatákban valószínű előre összeállított felállások lesznek (pl. a Német oldalnak 1 Ferdinand és 4 Panther). Az is lehet hogy a tankoknak a "történelmi súlyuk lesz" (pl. Jagdtiger 480 pont, Panzer IV 30 pont). Lesz olyan is pl hogy egy Tigris lesz sok kis tank ellen. 
- A garázs csaták nem fognak bezavarnia  normál ütközetekbe, jelenleg a Történelmi csatákkal vannak együtt fejlesztve.
- A fejlesztők nincsenek megelégedve a képesség alapú MM-el a "csapat"-ban, ez javítva lesz és lesz egyszerűsített kezelőfelület meg cybersport felület. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése