2013. december 29., vasárnap

28.12.2013 & Ranzar

- K: "Hogy a fenében vannak kiegyensúlyozva az ágyúk a T8 és T9 Német Waffenträgereken" (fizikailag hogy nem borul fel) V:"Meg kell kérdeznek Hans mérnököt".
- K: "És ha nincs kiegyensúlyozva hogy a fenébe lehet vele célozni amikor a tank test egy picit is megvan döntve?" V:"Meg kell kérdezned Fritz lövészt."
- Történelmileg a Chi-Ri 4 fajta felfüggesztéssel volt tervezve: Kettő Hara felfüggesztés, a Bugatti felfüggesztés és valami amit "blokkolt torziós rúd" felfüggesztésnek hívnak. Kettő ezek közül be lesz rakva különböző tank testeken és a másik kettőről gondolkodunk.
- Különböző O-I modellek lesznek használva amennyire csak lehet a Japán nehéz ágban.
- Úgy tűnik az Olaszok külön lesznek és lehetséges hogy ők lesznek a következő nemzet (de nincs megerősítve!)

4 megjegyzés:

  1. inkább az össz európai ágat csinálnák meg, de ilyen alapon nekünk is lehetne külön águnk.
    kicsit nevetséges már ez olaszok kapnának külön ágat közben alig volt valami tervezetük de bezzeg mi nem kapnánk pedig sok jelentős tervezetünk,meg ami sorozatgyártásra került pl turánok,zrinyi I-II jó a 75mm-es változat csak prototípus volt de vastagabb páncéllal mint elődje,tas és annak páncélvadász változata és még ki tudja mi lapul a levél tárban vagy a hadsereg iratárában.
    szóval ez elég kibaszás mert azt mondták az olaszok az eu fában lesznek minket bezzeg tuti oda raknak kb 4 év múlva talán ha valaha is benne lesznek a tankjaink.
    jó kis hazugság volt tőlük,hogy bent leszünk.

    VálaszTörlés
  2. Pozitívabban is hozzá lehet állni. Én arra számítok hogy 2 éven belül bekerül a játékba az EU ág :) Csak azt nem értem milyen hasznuk van abból, ha a német és orosz ágat tömködik, egy lengyel vagy magyar prém tank nem elhanyagolható bevétel lenne az tuti... De talán a német tervrajzok csak elfogynak valamikor....

    VálaszTörlés
  3. azt én sem tudom de már kezd unalmas lenni ,hogy csak azokat pakolják ezerrel a többibe meg beszúrnak valamit és ennyivel el van intézve ígérték a francia heavy ágat is ami jobban páncélozott lenne de azt is tologatják mert a német meg orosz millió tervezeté az elsőbbség ,hát basszák meg.
    még amik érdekelnének azok pont a keményebb francia tankok és persze a sajátjaink de amilyen lett a wg csoda lesz ha valamelyik bekerül egyáltalán.
    na jó pesszimista vagyok de ök tettek ilyenné a hajóst is csak nemrég rakták alpha tesztbe és kik kerültek be naná ,hogy a 1500-8000 ezer posztoszsok kis gyerekek akiknek nincs más idejük csak játékot tesztelni miközben én meg reggeltől estig dolgozom és esélyt sem adtak a többieknek mert ök biztos nem tudnak bug reportót irni utálom ezt pedig van fordító és az illető is letudná fordítani vagy enyire nehéz le irni ,hogy mikor látta bugot és mikor jön elő ezt minden normális ember tudja.
    na jó inkább abbahagyom mert ez feldühít,miért nem lehetett volna egyszerű sorsolással és aki bekerül annak elmondani mit nézzen és próbálja ellenőrözni a teszt alatt vagy az túl sok lenne és így mindenkinek lett volna esélye.
    na tényleg elég volt inkább megyek fogok egy jó könyvet és elmerülök benne.

    VálaszTörlés
  4. Mai fordításban fejlesztőktől info hogy az Olasz mégis az EU része lesz.

    VálaszTörlés