2014. február 12., szerda

11.2.2014 & 12.2.2014

- TD alfa sebzések nerfelve lettek a 8.11-ben, de mi van a HE sebzéssel? SerB: "Ha kell akkor majd nerfelem, ha nem kell akkor nem."
- a fejlesztők tudnak a Sturmgeschütz Maus -ról, nem jön mostanában (SS: ha jól értettem, lehet, hogy változatként fog megjellenni (alternatív test a Jagdpanzer E-100-hoz - a való életben nagyon hasonlítottak egymásra, szóval miért ne?))
- a 10es TD lőszer árak csökkentése a nerf-ükkel együtt? "Ha szükséges"
- Storm állítása szerint, az új 8.11 csapatsebzés büntető rendszer "aranyos" és "jól működik"
- Storm kijelentése alapján, hogy habár még nem rendelkeznek Összecsapás (nemzeti csaták) -ról még statisztikákkal (természetesen), ő személy szerint igazán jópofának tartja

- Storm azt mondja, hogy a tény miszerint az arti MM súly csökkentve lett 10%-al nem azt jelenti, hogy az arti biztosan nem jelenhet meg a csapatban legfelül, csak azt jelenti, hogy ennek az esélye sokkal kisebb
- ismert tény, hogy a WG support emberei tévedhetnek: nemrég, egy játékos azt kérdezte az orosz fórumon, hogy a repeszpáncél által csökkentett legénység-sérülési esély csak a HE lőszereklre vonatkozik-e. A support munkatárs azt mondta, hogy igen, de Storm azt válaszolta, hogy minegyik lőszerre érvényes a hatás.
- Storm azt mondja, hogy néhány játékos azt jelentette, hogy a 8.11-ben a tankjukat ért találat effekt sokkal kevésbé észrevehető, mint azelőtt. Storm azt mondja, hogy WG vizsgálja a dolgot.
- SU-122-44 rossz Összecsapás (nemzeti csata) módban? "Ne játssz a SU-122-44-el"
- Storm megkérdezte a játékosokat, hogy tapasztalnak-e olyan problémát, hogy Mesterlövész módban a lövedék nem a nézőke közepéből indul, hanem pl. a bal felső oldalról (SS: igen! A Centurion-omon találkoztam vele, nagyon fura volt, pedig még modok nélkül is játszottam.)
- a jelek szerint az új lepattanás effektek történelmileg hitelesek
- T-54 a 9.0-ban lesz HD-vé átdolgozva
- amig a HD modellek nem jönnek, a Type 59 modellhez nem nyúlnak hozzá
- nincs tervben 3. torony a T-54-nek
- Storm azt mondja, hogy statisztikailag, a 8as szinten a hosszú várakozási idő esetek sokkal rövidebbek lettek

2 megjegyzés:

  1. A vadász E-100 alternatív teste a maus páncélvadász, nem, még véletlenül sem a Krokodil hanem egy tök más gyártó tankja. Ekkora hülyeséget még tőlük sem hallottam pedig zárt béta óta játszom. Remélem csak valami hülye vicc.
    Az új patch meg rengeteg hasznos újítást hozott, pl olyan Lag-ot amitől az emberek 70% nem tud játszani, erre hozzád vágnak 1 nap prémiumot amit úgyse tudsz kihasználni mert épkézláb csatát játszani így nem lehet.

    A fordításért pedig ezer hála :D

    VálaszTörlés
  2. "Összecsapás (nemzeti csaták) -ról még (természetesen), ő személy szerint igazán jópofának tartja"

    Aham én is, főleg amikor egy Pattonban ülve jön szembe veled 8 waffletractor meg 3 Maus és csak a könnyedség kedvéért 4 e100... olyan jókat röhögök...

    VálaszTörlés