2014. február 9., vasárnap

Evilly stream K/V

- Az orosz forumról törölték  a botos topicokat mivel a játékosok nem lehetnek 100%ig biztosak hogy a célpont bot vagy ember. Úgy tűnik a botok hisztérikus reakciót váltanak ki a közösségekben.
- A játékosoknak van befolyása a fejlesztésre (Volt egy petíció 200k játékossal a CW-vel kapcsolatban. Ez valahogy befolyásolta a fejlesztést.)
- Hivatalos WG hozzá állás a botokhoz: "Elismerjük a  problémákat a botokkal, Warpack stb. De az állítólagos 100k bot használó nem komoly és erősen el van túlozva."
- Átlagosan egy egész rendszeren való munka (pl arty újraegyensúlyozás) 6 hónapig tart.
- A 9.1-ben lesz egy rendszer amitől az AFK játékosok akik alig mozognak (ez kevésbé érvényes lassú járművekre), nem sebeznek semmit és még pár feltételt teljesítenek, 0XP és creditet kapnak.

- 8.11 Hétfőről kedd virradóra fog megérkezni. (Nem tudom hogy csak az Orosz-e)
- Lesz egy új anti-teamkill rendszer: Figyelembe veszi a  modul sebzést, lánctalp lelövést stb. A teamkillerek fizetik majd az egész javítást és még 10/20/30 százalék büntetést is kapnak. A pontos százalékot még tesztelik.
- Új anti-bot rendszert fejlesztenek már fél éve, előzetes ETA a 9.2
- Tervbe van egy új indító ami megvizsgálja majd az exe fájlt. (Hackek után)
- Jelenleg bannolják a játékosokat akiknél észlelik a Warpackot és komponenseit. De ez időbe telik.
- A WG örül annak hogy nem raktak be lehetőséget arra hogy játékosok egymás közt adjanak át ezüstöt, mert "az megtörtné a  játék fő örömét - a fejlesztést és fejlődést."
- A legnagyobb probléma a Hall of Fame-el hogy a bannolt játékosok nem tűnnek el azonnal. Ezt hamarosan javítják.
- WG a hűségesség irányelvét követi: Evilly azt mondja a WG hűséges a felhasználóihoz és ad a játékosoknak második és harmadik esélyt. A bot accountokat resetelik, de vannak akiket azonnal bannolnak (visszaesők).
- Úgy tűnik csak 10% visszaeső, de eza  szám még mindig nagy Evilly szerint.
- Mind az anti-bot 1.0 (jelenlegi) és az anti-bot 2.0 használja azokat a scripteket amiket a bot programok.
- A Python scripetek azért hagyják nyitottan hogy a  játékosok tudjanak olyan modokat csinálni amiket olyan dolgokat tartalmaznak amit a WG még nem tudott berakni, vagy alacsony prioritással rendelkeznek.
- Tegnapelőtt  (7.2.2014), 67 embert bannoltak az Orosz szerveren botolásért.
- CRC sum (MD5) ellenőrzés hasznossága megkérdőjelezhető és erőforrás igényes Evilly szerint. Mond pár példa játékot ahol van de könnyen kikerülik. 
- WG jelenleg gondolkodik PvE dolgokon - plusz tréningek a játékosoknak amik kisebb küldetésekből állnának és gondolkodásra kényszerítenék a  játékosokat. "Egyéni küldetésekének" hívják.
- Dolgoznak a feljelentő rendszeren: "De féljetek használni"
- WG-nek van valami belső szó filtere: Ha egy játékos sértő a chatben és például 10 játékos jelenti akkor megnézik az előző beszélgetéseit is sértő szavakra. Bele értve a szavak gyökerét és slangeket is.És ha sokat találnak akkor bannolnak.
- Lesz magas szintű Japán prémium tank, de egyelőre nincs időpont.
- Severogorsk át lesz dolgozva a 9.0-ban
- 2014-ben 2 új normál tank ág lesz és 5-6 prémium tank.
- 9.0-ban jönnek a  történelmi csaták.
- Egy pályát 3-4 hónapig csinálnak, a tesztelés nélkül.
- A történelmi csatákkal lesznek történelmi pályák, történelmi tank összeállítások, respawn és történelmi jutalmak.
- Lesz egy új rendszer Lesz egy új rendszer azok büntetésére akik előbb elhagyják a csatát: ha valaki elöbb kilép mint hogy a tankja megsemmisült volna, akkor nem mehet másik csatába más tankkal amíg ki nem jön az előző csatából az előző tankja. Ez a rendszer a 9.1-ben jön.
- A 9.2-ben bekerül egy captcha rendszer a WoT-ba.
- Lehet hogy lesz egy második engedélyezési réteg a WoT-ba.
- Az új indító (nagy eséllyel) hoz egy új ellenörző rendszert is. Gyakorlatilag az indítóba is be kell majd írni jelszót, és lehetséges lesz "titkos kérdést" csinálni.
- Jelenleg az utolsó tesztfázisban van az a rendszer amivel vissza állíthatók lehetnek majd az accountok (prémium vagy legénység visszaszerzésre)
- A WG figyeli az olyan oldalakat ahol csalások vannak és jelenti őket a szolgáltatójuknak, de ez a folyamat nagyon lassú Oroszországban.
- Lesz új prémium és normál hangár a 9.0-ban.
- A WoT játékosok 70%-a 28-30 év között van Evilly szerint.
- "feedback" rendszert terveznek a  feljelentő rendszerhez: ha feljelentesz valakit és bannolják akkor kapsz róla visszajelzést.
- A 9.0-ban jön a Chat 2.0.
- A statisztikád elrejtése még tervben van de alacsony prioritással .
- A WG dolgozik egy "Erődítmény" rendszeren. Gyakorlatilag egy bázis lenne a klánnak a kliensen belül amit fejleszteni lehet majd.
- Az "erődítmény" rendszeren kívül klán pontozást is terveznek.
- Az egyik PvE ötlet (Evilly kedvence) például hogy napi 5 küldetés lenne minden tank osztálynak. Például egy könnyű tankkal menj át a Monastery pályán és közbe lőjj ki célpontokat és ezekért jutalmak lennének.
- A másik PvE ötlet a klasszikus ellenséges hullámok elleni védelem.
- Volt hogy játékos IP-t is bannolt a WG. Az ok halálos fenyegetés volt.
- A "white corpses" mod nincs bannolva.
- Minden héten csinál a Wg egy listát az illegális arany árus oldalakról és elküldi a googlenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése