2014. február 21., péntek

20.2.2014 & 21.2.2014 & Ranzar

- Churchill Gun Carrier T6 ->T5 és a Bishop átnézése? "Majd ha kész lesz, ha egyáltalán megtörténik"
- Nincs tervben egyelőre Geometrikus szárnyú vadászgépek berakása a játékba. (pl ilyen a  Messerschmitt MEP.1109). A jövőben viszont nincs kizárva.
- Nem lesz lehetőség a régi vissza játszások megtekintésére. (SerB: "Vegyétek át videóra őket")
- SerB azt mondja alacsony prioritással rendelkezik az hogy olyan legyen a a WoT-ban is a legénység fejlődés mint a WoWp-ban.
- SerB azt mondja nincs "arany lőszer probléma" mert mindenki használhatja.
- SerB azt mondja nem kerülnek többször alulra a T9 tankok a 12 harciszint kivétele miatt.
- SerB azt mondja azok a  HE lövedékek amik teljesen átütik a páncélt nem vesztenek az átütési tulajdonságukból távolság megtétellel, mert "egy elég komplikált folyamat, kapcsolatban van a vékony falú lövedék deformációjával. Durván azt mondhatjuk a lövedék korlátozott ellenállása miatt nincs túl sok áthatolás rövid távon se. A normalizációval kapcsolatban pedig: A lövedék nem pördül"
- FPS csökkenés az új havas pályákon? "SerB: Szörnyű... Meg néztem az új és régi pályákat és mindegyiknél közel azonos az FPS. Írjatok a  supportnak."

 - K: "Haza jövök éjszakai műszakból és 20-30 embert kell vezérelnem egy csapatban és túl hamar meghalok mert az E-75-ömet kilövi egy T-54 ami arany lőszert spammol. WTF?" V:" Sajnálom de sosem garantáltuk, garantáljuk vagy fogjuk garantálni immunitást a T-54 D-10TS ellen azoknak akik 20-30 embert vezetnek a  való életben. Azért sem mert a való életben az ilyen lövedékek még nagyobb átütéssel rendelkeztek és az E-75 páncélja azért lett így berakva mert sokan sírtak, annak ellenére hogy nem is létezett."
- Azzal az arany lőszerrel kapcsolatban amire SerB gondolt: a 3UBK4 HEAT lövedék ami 330mm átütéssel rendelkezik a játékban, a való életben 400mm feletti átütéssel rendelkezett és a D-10T/D-10S is használhatta, de nem kerül be alacsony szintre egyensúly miatt.
- A Kijevi események negatívan hatnak a WoWp és WoT Generals fejlesztésére.
- K: "A nemzeti csatában mért nincs egyenlően egyensúlyozva az első 5 hely és mért van 20%nál nagyobb MM súly különbség?" V:"Mert eltérések lehetnek" és "Vanak körülmények amikor az MM szabály figyelmen kívül van hagyva. Így működik az MM mechanizmus."
- Könnyű tank osztály változások? "Majd elárulom a  patchnoteban"
- A fejlesztők erősen dolgoznak a 9.0-án. Hamarosan megérkezik....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése