2014. február 16., vasárnap

15.2.2014

- nem lesz lehetséges a Bitcoin-al történő arany vásárlás: "Nem - és cukorkákkal sem fizethettek."
- a jelek szerint, több "régi stílusú" Szovjet prémium jármű (lassú, jól páncélozott mint pl. Matilda, KV-5, Valentine) nem lesz ("már éppen elég van belőlük)
- a tény, hogy a tanknak specializált legénysége van-e (ss. vagyis, ha egy parancsnok lövés is egyben, a való életben nem tudná egy időben megfelelően ellátni a két posztot) vagy sem, a jármű jellemzőiben látszik
- ha valaha lesz WoT MacOS, Android és *nix rendszerekre, akkor valószínűleg egyzserűsített grafikával fognak rendelkezni, egyelőre nincs több információ
- K: "SerB egy író, írnia kéne és nem játékokat fejlesztenie, vegyen fel hivatásos játékfejlesztőket!" V: (SerB): "A szavam eláll ettől a menő hivatásostól:) Hogy lehetséges, hogy még nem vágtuk gajra a játékot a tanácsaid nélkül - Nem értem!"
Overlord blog:
- jelenleg dolgoznak a felderítők újraegyensúlyozásán: "Az egyik egyensúlyozási kitétel az LT-k újboli életképessé tétele. A többi osztály elrontása nélkül. "
- a jelek szerint foglalkozni fognak a bokrok és fák álca-hatásával
- a jelek szerint a lag progbléma "nagy dolog" a Wargamingnek
- "Van egy Mester kitüntetésekkel kapcsolatos hiba. Dolgozunk rajta."
Nagyobb pályákkal kapcsolatban:
"Igazából már egy jó ideje teszteljük a nagyobb pályákat. Összetett dolog ami magába foglalja a teljesítményt és játékmenetet. Nem mondanám, hogy kész terv van rá egyelőre."
A túl sok 153 és 15-4 csatákkal kapcsolatban:
"Ezt nem erősítik meg a statisztikák. Csak így látszik."
A lag megszüntetéséről:
"Azt kívánom (mindannyian), hogy bár ilyen könnyű lenne. Ha csatlakozási probléma lép fel, az mindig összetett. Lehet internetszolgáltatói oldali gond, lehet a játék/csomag forgalombani változások, és sok más dolog. Bármelyik lehetséges problémát is elég nehéz orvosolni."
és
"A forgalom X-szer több lett 2011 óta és már más a helyzet. A forgalomban hataémas ugrás következik be minden frissítéskor, ami túlterhel néhány/sok hálózatot és internetszolgáltatót. Néha nehéz kideríteni, hogy melyik oldalon van a hiba."
MM egyensúlyról:
"Normál csatákban csak a top 5 járműhöz biztosítunk egyenlő egyensúlyt. A csapat többi tagjához engedékenyebb a követelmény."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése