2014. február 7., péntek

6.2.2014

- Storm megerősíti hogy a T49 idén jön.
- Sheridan a WoT-ban? "nincs rá esély"
- Storm nem örül annak hogy egy tank "eltűnhet" amikor nem mozog és "újra megjelenik" amikor elindul. Gondolkodik rajt hogy kéne ezt megváltoztatni.
- A vertikális célzás segítés opcionális lesz.
- Storm azt mondja az illegális modok ellen lehet használni CRC checksumot vagy memoria észlelést de "nem egyszerű berakni őket és nem eredményesek", könnyen kikerülhetők.
- "relatív hamar" lesz majd egy új mód a CW-hez

Nagy változás:
 A fejlesztők úgy döntöttek kiszedik a 12. harcszintet a 8.11-ben ( http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Battle_Tiers ). Az ok az hogy ez egy olcsó módja a T8as várakozási idő csökkentésének és plusz ösztönzőt ad a T10 kifejlesztéséhez. Ez egy játékos ötlete volt és jónak találták.

- Lehet hogy a nyitott tetős tankok nerfelve lesznek (2,5%al), de a legénységük nyitott tetős bónuszt kap.
- A KV-5 nem kerül vissza  boltba.

3 megjegyzés:

  1. nem nagyon értem :S Mi ez a 12.harc szint? :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 12-es harcszint elméletileg az ahol csak tier 10-es tankok vannak. Ha ez megszűnik kb annyi változás lesz h ha te tier 9-el vagy tier 8-al mész nagyobb eséllyel rak be 1-2 db 10-est is. Ha meg 10-essel mész nagyobb eséllyel találkozol 9-esekkel, 8-asokkal. De mivel ebben a játékban az MM egy furcsa dolog bármi elképzelhető...

      Törlés
    2. Valami olyasmi. De állítólag nem fognak több T10el találkozni a T8 tankok. Viszont a T8 light/scoutok többször kerülnek majd saját szintű csatába.

      Törlés