2014. február 28., péntek

27.2.2014 & 28.2.2014

- P. Bityukov megerősíti hogy idén bekerül a korai Panzer IV modell.
- SerB azt mondja hogy lehetséges hogy az Amerikai M68 ágyú súlya nem pontos, a fejlesztők majd átviszik a a súlyt a lövegből a  toronyba
- Nem mostanában lesz a következő account migráció az Orosz szerverről az Amerikaira.
- Nincs tervben TD korlátozás. Az artyk korlátozva lettek mert van egy nagyon jellemző játék stílusuk és a TD-nek nincs.
- SerB megerősíti hogy lesz átmenet az EU techtree különböző ágai között. Például olyan hogy a Csehszlovák  T-21 átmegy a Magyar Turán ágba)
- Az EU ágban nem lesz olyan hogy valamilyen tank modul összeállítástól megváltozott a egy tank nemzetisége.
- Azért választották az M103at a HD átdolgozásra a 9.0ban mert ez Aktív szolgálatban volt.
- A Tortoiset azért választották mert jól ismert és magas szintű. T-34/85 és IS azért mert az Orosz győzelem szimbólumai.
- A trailerben mutatott Maus torony leszakadás lehet nem a  végleges verzió de Storm azt mondja láttak referencia videót Szíriából ahol egy torony 10 másodpercig repült egy lőszerrekesz robbanás után.
- Storm azt mondja a "normál több szálon futtatás" nem fog akkora teljesítmény növekedést adni mint amire sokan számítanak. Nem ez az univerzális megoldás minden problémára.
- Storm hozzá teszi hogy mivel nincs univerzális megoldás a problémákra, a WGnek javítania kell a dolgokon 10 különböző helyen  és akkor lesz jó eredmény. Ezek például a CPU több szálas futtatás, GPU több szálas futtatás, a fű/fák és bokrok átdolgozása, új effekt render. Sok munka van most.
- A fentieken dolgoznak.



- A történelmi csatákban a járműveknek egy fix konfigurációja lesz (nem lehet módosítani)
- Úgy tűnik az artykkal nem lehet majd játszani a történelmi csatákban (legalábbis az elején)
- A WG számára a Sturmtiger közelebb van a TD-hez mint az artyhoz.
- Az egész "felderítési" rendszer alapja az érdekes játékmenet volt a fejlesztés legelején.
- Ellentétben Stom állításával, SerB azt mondja hogy az olyan prémium tankok amik valóban harcoltak (pl Churchill III), bekerülnek a  történelmi csatákba.
- Volt egy Orosz "partvédő tank" 130mm ágyúval (ami nem volt része a KV szériának). Object 103nak hívták és T-100 alváza volt B-13 ágyúval. SerB azt mondja elméletileg T7 tank lenne.
- A partvédő tankokkal kapcsolatban, SerB azt mondja hogy a Japán partvédő projekt késöbb jött mint az O-I nehéz tank és 140mm ágyúja volt egy toronyban.
- A KV-3 és KV-4 azért cipelheti a D-25 ágyút (annak ellenére hogy későbbi fejlesztések) hogy érdekesebb legyen a játékmenet.
- SerB azt mondja hogy valószínű nem voltak KV-4/5 alapú 130+mm kaliber tervek, mert az SPG projektek általában létező alvázakra kerültek.
- Nem lesz új Orosz nehéz/arty ág egyelőre. Először lesz új Amerikai, Britt, Francia és EU ág.
- SerB azt mondja a HD modelleken "zeró-szintű" részletgazdagság lesz, azért hogy ne töltődjenek  be a gyenge gépeken.
- Roaming mellet sem lehet majd más szerverekről aranyat venni.
- Úgy tűnik nem túl erőforrás igényes a torony lerobbanás elkészítése, 2 ember dolgozott rajta.

6 megjegyzés:

  1. na és mikor jön már az eu ág és a nehéz francia ág?
    jó lenne már tudni.

    VálaszTörlés
  2. Én már nem értek semmit. Nem úgy volt hogy 2014 ben alig lesz új tank mert az összes eddigit újra kell dolgozni grafikailag plusz az új tanktestek? Most meg egyből 4 új ágat emlegetnek ráadásul már azt is tudják hogy mi miből lesz kifejleszthető. Rakják be a magyar tankokat végre, a többi nem érdekel.

    VálaszTörlés
  3. Idén nem is jön túl sok új csak az Amerikai meg még valami elvileg.
    Az hogy "-Nem lesz új Orosz nehéz/arty ág egyelőre. Először lesz új Amerikai, Britt, Francia és EU ág. " csak annyi hogy majd ezek előbb jönnek mint az Orosz.

    Egyébként az hogy néha olyan mintha össze vissza válaszolnának azért van mert Storm is, SerB is meg más fejlesztő is azt beszél amit épp akar.

    VálaszTörlés
  4. Mit értenek a "zéro szintű" részletgazdagságon?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom valami olyasmit, hogy a gyengébb gépeken nem fogja betölteni az extra lánctagokat, ásót meg ilyesmiket a tankon.... de amúgy gőzöm nincs :D

      Törlés
    2. Valami ilyesmi lehet szerintem is.

      Törlés