2014. március 10., hétfő

10.3.2014

- Storm azt mondja a tankok egy része valós hangokat kap valós járművektől. Amihez nem tudnak valós hangot csinálni azok a hasonló járművektől kapnak hangot.
- A WG azt mondja a következő helyzet nem bug, hanem az okozza hogy  a lövedék a lövegpajzstól indul ki amikor célzás nélkül van lősz.
qSeUZ5T
- Úgy tűnik a fenti helyzet egy kompromisszum a realizmus és a játékmechanizmus között.
-  A néha előforduló kliens és szerver közötti de-szinkronizáció elkerülhetetlen.
- a célzókörön kívülre becsapódó arti lövedékek hibaként lettek kategorizálva, javítva lesz a 9.0-ban
- Orosz "Valuev" hang/kommentár nem lesz újradolgozva

6 megjegyzés:

  1. "A WG azt mondja a következő helyzet nem bug, hanem az okozza hogy a lövedék a lövegpajzstól indul ki amikor célzás nélkül van lősz."

    1. Hogy lehet célzás nélkül lőni? Mi az, hogy célzás nélkül?
    2. Miért nem megfelelő a WG számára a csőből kirepülő lövedék? Vállalhatatlanul realisztikus?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a cső nem kollidál, egyszóval beletolhatod az ellenbe , ezesetben az ilyen lövések ha a cső végén spavnolnának akkor simán átlőhetnél vele az objektumon. Ez glichelésre adna lehetőséget

      Törlés
  2. Úgy értették h a célzókör nincs összeszűkülve. Innen nézve valóban elég hülyén néz ki de szűkséges. Ha minden lövedék úgy repülne ahogy a csőből kiér gyakorlatilag mindenki eltalálná ahová éppen néz. Hisz ezek az ágyúk 1km-ről némelyik pedig messzebbről is könnyedén eltalálna egy tankot. A célzókör és annak szűkülése azt próbálja imitálni h a lövészeknek idő kellet míg beálítoták a löveget. Főleg úgy h csak egy kis periszkópon át láttak ki. Csak az amcsi filmekben lőnek ki reflexből a sherman-ok tigriseket vagy fordítva. Van h a realitás és a játékélmény nem függ össze. Elveszne a játékból a random faktor. Nem tudom h a képen látható játékos mért nem várt egy kicsit. Idejéből kitelt volna. Tapasztalt játékos ritkán lő reflexből.

    VálaszTörlés
  3. Nekem sokszor előfordul sajnos, hogy ha előbújok pl egy ház mögül és becélzom az ellenséges tankot fullra(ez pl M48 Patton-nál ami alapból rohadt gyorsan céloz), akkor is a falat lövi meg, és ez azért kicsit már idegesítő tud lenni.
    Hát még az amikor artyzok, rácélzok, és a körön kívül valahova az Óperencián is túlra lő. :D
    Meg az arty néha be is ragad, mármint nem forog tovább hiába nézek máshova.. szóval remélem ezeket az APRÓ hibákat kijavítják..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt elfelejtettem hozzárakni mert külön bejegyzésbe volt de az arty problémát javítani fogják a 9.0ban.

      http://ftr.wot-news.com/2014/03/10/artillery-shells-bug-to-be-fixed-in-9-0/

      Törlés
  4. De jóó, köszönöm :) Ez jó hír. :D

    VálaszTörlés