2014. március 18., kedd

18.3.2014

Ma sincs sok. A fejlesztőknek sok sok dolguk van mostanában.

- A WG-nek semmi köze a  "wotcoin" cryptocurrency-hez. (nem tudom van-e rá magyar szó. Bitcoin és társai ezek.) (Annyi ehhez hogy valakik forgalomba akarnak hozni wotcoin nevű fizetőeszközt)

6 megjegyzés:

  1. Kár hogy mostanában semmi érdemleges infót nem osztanak meg.
    Kíváncsi leszek mennyire fog meglátszani ez a "sok sok munka" a 9.0-ás frissítésben, mert szerintem semennyire. Nagyon húzzák vonják ezt a 9.0 frissítést, remélem több javítást hoz, mint újabb problémákat.
    Azt sem gondoltam volna hogy egyből a grafikára fognak rágyúrni (látván a WT GF-t), ,mert nem mondom hogy nem kell fejleszteni a grafikát, de így is kihasználatlan (mivel a játékosok zöme nem magas grafikai beállítások mellet játszik), sokkal inkább az optimalizációra kéne rámenni. (Mint ahogy a WoWp-ra is ráférne)
    Nagyon úgy érzem ( a felfejlesztői videókat látva), hogy későbbiekben egy nagy homokozó lesz, gyönyörű szép grafika, tologatható járművek, szétlőhető épületek, lerepülő tornyok stb.., a mostani játékosokat elnézve inkább erre fognak fókuszálni nem a tankcsatára, bár ez csak az én véleményem.

    Remélem a konkurencia nem csak a grafikai fejlődést fogja előhozni, hanem, "lényegesebb" problémákat is. (+sajnos az ru251 is el lett tolva megint, nem is beszélve az eu-s fejlesztési fáról, aminek a prioritása a béka segge alatt van, mert az eu-s illetékesek egy rakás "bazári majom"), legalábbis én így látom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van. Beszarás, hogy ilyen játszóteret akarnak csinálni a játéból. Szerintem teljesen jó így is. Tényleg inkább optimalizálni kéne, mint ilyen orbitális hülyeségeket kitalálni. Nem teherautókat akarok toligálni, hanem tankcsatákat akarok vívni. Komolyan mondom, ha ezt megcsinálják, akkor nagyon elcseszik a játékot. A másik ilyen a tankokról leeső alkatrészek, fegyverek. Hát kit érdekel ez? Jó, hogy nem lehet majd megállni, kiszállni a legénységgel és visszaszerelni a farönköt meg a kislapátot a tankra. Csak nehogy ötletet adjak a fejlesztőknek.. :D

      Törlés
  2. hát ja az eu-ágat már nagyon régóta ígérgetik és lehet sehol sem vannak vele ja és még igérték a francia jobban páncélozott nehéz ágat is.
    túl sokat ígérgetnek és kb nulla teljesül belőle vagy nagyon kevés.
    ugyanez warships azt is mióta mondják de kb 2 év majdnem 3 év alatt jutottak el az alfáig szóval ez sokat elmond róluk pedig a warshipsel megint robbanthatnának mert mikor kijön a wt tankosa sokan oda fognak menni ,köztük én is kipróbálni de a warships az nagyon bejönne ha végre elindítanák a bétát.
    remélem azért eljutnak vele a bétáig meg tovább csak jönne már

    VálaszTörlés
  3. Hát úgy volt h a warships még azidén megjelenik. Ha ez igaz az lesz a történelem legrövidebb bétája. Szerintem sokan várják már h béta legyen mert nem sok játék foglalkozik hasonló témával. Legalább 1-2 gameplay-t kidobhatnának h mégis h mégis mi hogyan is van. Lehet h elmondták mi h fog működni de ha vkinek elmondod h kell teszem fel hogyan kell kung-fu-zni attól még nem ő lesz az új bruce lee.
    Az Eu-ág egy nagy katyvasz lesz. Sok Eu-ági nemzet maximum olyant tankokat tervezett amik elmennek tier 7-be 8-ba utána meg vagy nyugati vagy szovjet tankjaik voltak. Ritka a saját fejlesztés ami ér is vmit. Most akkor a magyar 44M-tas után jöjjön egy Is-3 avagy T-54 ? Vagy csapódjon bele vmi svájci vagy olasz ágba ahol itt ott előfordul egy két nagy tierbe való tank ? Máshogy nem lehet megoldani mert még tervekből is kevés van nem hogy valós tankokból. Persze a wargaming itt is kitalálhat tankokat magának mint 50 aufs M és társai. Katasztrófa az egész. Ja visszaolvasva itt az oldalon miket ígértek ha a fele meg lett vna csinálva más játék nem is lenne a piacon de hát nem lehet mindent. Ami most van bent is lassan 6 év fejlesztés eredménye, Valóban optimalizálni és egyensúlyozni kéne inkább. Inkább a játékmenetel kéne versenyezni a konkurencia ellen. Ez nem az FPS piac ahol minél inkább csorogjon a nyál a látványtól de ugyan az van benne mint az előző 12 lövöldében. A ru251 és társai felesleges egyenlőre ugyan arra használnák mint a legtöbben az amx-eket előrerohanni, spotolni 10 mp-ig, meghalni, következő csata. Ameddig nem javítanak kicsit a TD uralmon ( a mostani nerf kb urban legend nem észleltem h kevesebb 1000-ret verő csillagromboló kempelne a varázserdőkben ) addig nem igen érdemes komoly tudást igénylő tanktípusokat berakni. Pedig egyetlen okosan játszó light többet segít egy csapaton mint 5 heavy.

    VálaszTörlés
  4. Hát én úgy vagyok vele (pár cikkel ezelőtt már mondtam), hogy ha még 2-3 ilyen színvonalú peccset hoznak ki, én itt hagyom az egészet a francba. Már így is lassan a sírógörcs kerülget, amikor játszom. Nem a polakwarriorokról meg a hasonlókról beszélek, hanem arról, hogy az idiótáknak teszik ezerszer egyszerűbbé a játékot(kredites goldammo, kredites tűzoltó meg tudja még mi az isten). Meg arról, hogy a Crysis 2-t gond nélkül viszi a gépem, erre a WoT full minimumon (amin úgy néz ki, mint egy rakat hányadék) amint meghaladja a 40 FPS-t, elkezdek örömtáncot járni a szoba közepén. A "spot rendszer" meg egy katasztrófa.... persze, valószínűleg egy 60-nal szaladó 20-30 tonnás tank gondol egyet és eltűnik a mező közepén. A régi fejlesztőgárda tudta mi a dolga, csak amikor le lettek váltva, meg elmantek az IW-hez, EA-hez stb. (ha jól talán 2 éve) és itt maradt ez a sok makimajom, azzal a mindentudó "hűdeprofivagyok" SerB-bel az élén, fogalmazzunk úgy, hogy a színvonal elkezdett zuhanni, mint egy szárnyaszegett Stuka. Elkezdi fikázni a WTGF grafikáját, hogy milyen rozsdás meg szar a KV-2 benne, amikor a WoT-os KV-2 még mindig egy szaros 6szög alakú csőből lő és úgy néz ki, mint amit egy jobban rajzoló 10 éves gyerek csinál.... majd mondja, hogy ők a WT-től nem félnek, mert ahhoz, hogy fel tudjon zárkózni, legalább 1 évre abba kéne hagyniuk a munkát, de erre mit ad isten? Kijönnek az leső képek, gameplayek és egyből ráugranak a grafikára, stb. az viszont már baj, hogy a 60 fokos dőléskorlátot sem tudják kivenni, pedig ez nem lenne több 10 percnél. Ugyanaz a sztori, mint a töltési idő kijelzőnél: 1 peccsel eltolták, mondván, hogy "váratlan hibát észleltünk"...... magánszemélyek, modderek megcsinálták előttük minden probléma nélkül.
    Kicsit elszaladtam. A lényeg, hogy ígérgetnek ezek össze-vissza, de az eredmény (már ha van) egy rakás fos. És nem csak én mondom ezt a régi motorosok közül. Van pár ismerősöm, aki velem együtt a Closed Betában kezdte és ugyanez a véleményük. Ha nem kapják össze magukat ezek a WG-nél, szerintem sok régi motoros fog eltűnni..... bár nem fogják észrevenni, mert jön a sok új játékos (javarészt idióták, ezt el kell ismerni) és minden megy majd tovább, ahogy eddig is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van akkor volt ez a játék jó amikor nem léteztek 1000-ret lövő szuper TD-k meg autoloaderes 51-es körzetből szabadult szutykok. Akkor vélt élvezhető. De hol van az már. Mondjuk ha igaz amit mondasz h a fejlesztők szétszéledtek akkor nem csodálom h így esik a színvonal. A töltés számlálót meg hagyuk mert az mekkora szégyen már h pár alak szabadidejében összedobott egyet ingyen és többnyire működött is. A hatalmas wargaming-nek meg sikerült lemásolnia 3 hónap alatt. Hát ja az optimalizálás nem tom valahogy csak nem akar összejönni a srácoknak. Aki régóta játszik látja a színvonal esést és át fog pártolni a konkurenciához az ujjak meg hát ja. Az újszülöttnek miden vicc új.

      Törlés