2014. március 12., szerda

12.3.2014

- Az egy bug hogy a Tiger P és Tiger H ágyújának lefelé mozgása nem ugyan olyan ugyan azzal a  toronnyal, ezt javítják.
- Lehetséges hogy nem kerül vissza a Sacred Valley a normál csaták közé. Storm azt mondta átdolgozzák, de komplikált ügy, ezért nem tudják sikerül-e.
- K: "Bízhatunk ennek a topicnak a válaszaiban?" V: "Persze hogy nem"
- Azért van korlátozva az alacsony szinteken a  pályák száma hogy  a kezdők jobban szokják a játékot.
- Nagyon észrevehetőek lesznek a 9.0ás HD tankok shader változásai.
- A fejlesztők jelenleg a 9.0 megjelentetésére fókuszálnak. Ha kijött utána a növényzet/környezet átdolgozására fognak koncentrálni.
- A HD tankok száma/patch nőni fog minden patchel. Az első adag a 9.0ban 12 tankból áll csak, mert az egész tank modellezés rendszere átalakult és idő kell a  hozzászokáshoz.

3 megjegyzés:

  1. A HD Textúrák helyett inkább a játékmenetbe és a már meglévő tankok újraegyensúlyozásába kellet vna fektetni a munkát. Értem én h a konkurencia jobban néz ki ezért nekik is be kell dobni vmit. De először is ha jó a játék az emberek akkor is játszani fognak vele, nem azért lett ez a játék népszerű mert ez volt a legszebb. Másodszor a Wargaming többször is nyilatkozta a játékosok jelentős része ( legalább 70%-a) nem csúcstechnológiával játszik ezért ők kb. a HD-ból lófaszt nem fognak érzékelni. Idő és energiapocsékolás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bármit is fejlesztenek,hidd el valakinek az se lesz jó.Sok pénz van a játékba,tudják mit kell fejleszteni.A játék most is jól müködik,nem tudom mit akarsz fejleszteni rajta.

      Törlés
    2. Nem csak grafikán dolgoznak azért, de kell a grafikai fejlesztés is mert haladniuk kell a korral ha nem akarnak elavulni.
      Én csak az optimalizációtól tartok picit...

      Törlés