2014. május 12., hétfő

11.5.2014

- Amikor készítették a WoTot, a BigWorld motor volt az egyetlen választás aminek megfelelő hálózat kezelése volt.
- A WoT-ban a Flash valami "Scaleform"ra van használva.
- IS-7 és E-50 nem mostanában lesz buffolva.
- RU251 és új Amerikai könnyű tankok? "Közepes a prioritásuk"

- A WoTban az árnyékok nagyon csökkenti az FPS-t
- 9.1ben a második alkalom lesz hogy a lövéshangokat átdolgozzák.
- Khrakov pálya elég "menő"
- K: "Hogy lehet az hogy a WG megígérte a multiturret mechanizmust és a War Thunder most berakta de a WG nem?" V: "Még megígérünk más értelmetlen és használhatatlan dolgot azért hogy bekerüljenek a War Thunderbe"
- Storm támogatja a KV-1S 122mm-es lövegének az eltüntetését.
- Jelenleg van valami hibás grafikai beállítás ami bezavar a dinamikus felfüggesztésbe. A Fejlesztők utána néznek.
- Nem fogják átdolgozni a repeszpáncél és a kupola átütését. Egy játékos azt javasolta hogy legyen a kupola olyan mint a löveg: megsemmisül a modul  de 0 sebzés. Storm azt mondta ez a mechanizmus csak növelné a félreértéseket a játékosok között hogy mért volt már megint 0 dmg.

3 megjegyzés:

  1. inkább az EU ág lenne már a prioritásuk ,sokan várják már

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is sokan várják, de komoly gondokkal küzd az EU ág. Ha már csak a magyart vesszük alapul. Tier 7-ig medekkel td-vel el van látva. És utána ? tudnál mondani egy tiger 2 vagy is-3 szintű magyar tankot ? Én nem. Persze foghajtuk és mondjuk berakhajtuk a tiger sorozatot egy magyar jelzéssel és kész. Elvégre a mi katonáink is használtak német nagymacskákat. Vagy berakhatjuk a háború utáni szovjeteket. De ez kb full jelegtelenné tenné az ágat mert egy az egybe olyan lenne mint az anyaországé. A paraméteren nem változtathat mert ugyan azokat használtuk mint a németek vagy az oroszok. Mitől lenne jobb egy magyar tiger mint egy német ? Gondolom érthető a dolog. A másik a legénység. Átképzed az olasz legénységedet egy svájci vagy svéd tankba ? Érdekesen nézne ki egy Kis Pista töltőkezelő megy egy román sofőr egy svéd 10-es tankban.

      Törlés
  2. A KV-1S-el kapcsolatban szerintem az egy jó kompromisszum lenne, ha a T-150 lövegét kapná meg, kicsit jobb célzásidővel és tűzgyorsasággal. Talán úgy még élvezhetőbb is lenne, mint így.

    VálaszTörlés