2014. május 19., hétfő

18.5.2014

- Lesznek új történelmi csaták és Történelmi csatak egyensúly változtatások a 9.1ben. Egy új történelmi csata biztosan.
- A jelenlegi pályákat ugyanazok készítik mint a régebbieket. Csak a vezetés változott.
- A fejlesztők gondolkodnak az FV304 nerfelésén
- K: "Mért mindig azt a járművet nerfelitek ami sok ember kedvence?" V: "A kedvenc járművek mindig valami kiegyensúlyozatlan járművet takarnak. Ez többször is bebizonyult."
- Nem vetették el a garázscsaták és alternatív tanktestek ötletét. 

A történelmi csatákról:
- K: "Változtassátok a  történelmi csatákat nem a HP kivételével hanem csak a kijelzés eltüntetésével." V: "Azért hogy a játékosok ne tudják mi történik?"
- Úgy tűnik valamelyik történelmi csata megfog változni, valamelyik marad olyan amilyen volt.
- A kivett történelmi csaták visszatérhetnek.
- A különleges tank karakterisztikák elvileg megoldják a történelmi csaták körüli egyenlőtlenségeket.
- Storm megerősíti hogy minden tank 2 fajta tulajdonságokkal fognak rendelkezni. Egy a normál csatáknak, egy a történelmi csatáknak.
- Storm elismeri hogy gond az hogy nem sokan játszanak a történelmi csatákkal.
- Különleges pályák a történelmi csatákra? Storm: "Nem túl kifizetődő csak pár ember számára külön pályát csinálni."

- Azzal kapcsolatban hogy a játékosok pár százaléka tud csak maximum grafikán játszani, de mégis csinálják. "A grafika eladja a játékot"
- Az sem jó megoldás hogy a játékosok csak csatát és nemzetet választhatnának történelmi csatára mert a játékosok nem örülnének ha a legrosszabb tankkal kéne menniük.
- Módszerek amik működtek a WoT beta/korai/megjelenés idején már nem működnek, mert a tank rajongók száma lényegesen csökkent a játékosok között.
- A fejlesztők nem számoltak több játékossal mint 3-4% a történelmi csatáknál.
- Az sem oldaná meg a problémát ha az MM alulról töltené fel a csapatokat mert így sincs alacsony szintű tank a várakozók között.
- A fejlesztők nem próbálták keresztezni a csapat csatákat és a történelmi csatákat.
- K: "Márt nem raktok be különleges  missziókat, különleges tank jutalmakkal a  történelmi csatákra?" V: "Ez csak egyszeri alkalom, egyszer megcsinálod aztán elfelejted."
- A támadás módot pár millióan játsszák.
- Hardcore történelmi csata szimulátor - senki se játszana vele.

3 megjegyzés:

  1. 2-3 napon belül meglesz a Superpershing, ez milyen fasza :D Azt talán már nem fogják nerfelni ;)

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsi leszek az év második felére mik fognak megvalósulni! Mert tavaly még kész tényként közölték hogy idén bevezetik a HAVOC rendszert, 3 új ágat, alternatív tanktesteket, új játékmódokat. Nagyon áthúzta a számításokat WT GF grafikája a WG berkein belül, mert nagyon kell a népnek HD tankmodellek és most ezt gyártják gőzerővel meg minden féle csili-villi grafika.
    Vissza térve az alternatív tanktestekre azt hittem hogy már kész van és bármikor jöhet, nem az hogy az ötletet nem vetették el.
    Történelmi csaták: talán ha csináltak volna rá külön pályákat akkor talán többen játszanának vele, mert most olyan mintha sima random csata lenne nem teljesen kifejlesztett tankokkal, ráadásul sokat kell várni.
    Az is érdekes kijelentés hogy a kedvenc tankok "szinte" mindig kiegyensúlyozatlanok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a történelmi csatákat ők se így akarták, csak valamit akartak villantani gyorsan, és ez lett belőle.
      Arra azért kíváncsi lennék, hogy mit akar több játékos, HD-t, vagy magasabb fps-t. Szerintem inkább fusson magas fps-en, mint menet közben potyogjanak a szerszámok a tankról -ami szerintem tök felesleges.
      Illetve ha már képesség alapú mm nem lesz, akkor legyen már külön szerver a kezdőknek. Úgy 6000 csata alatt. Tier7 alatt nincs értelme játszani, mert gyakorlatilag az dönt, hogy hol van kevesebb idióta. A magam 16000 csatájával és 1240-es eff-el sajnos sokszor magasan én vagyok a legjobb játékos.
      Múltkor volt a csapatomban egy 200 csatás 112 és egy 700 csatás IS-6. Mondanom se kell mindkettő a bázison bújt, de minden oldalról kilógtak a bokorból. Végül szerencsénk volt, ők maradtak életben meg egy arty,aki rendesen elbújt. Az ellenféltől meg 5 egylövéses tank, a két paradicsom kilőtt egyet-egyet, a haláluk előtt, a maradék hármat felspottolták a tüzérnek.

      Törlés