2014. május 17., szombat

15.5.2014 & 16.5.2014

- Storm azt mondja a körönként kilőtt aranylőszer 10-15%. A 20-30% ritka esetek. Az alacsony szinteken kevesebb aranylőszert használni. 
- T-54, FV215b (183), T69 nem tartoznak a nagymértékben aranylőszert használókhoz.
- Lehet hogy az FV304 nerfelve lesz.
- Churchill és IS HD modell még nincs kész
- Storm azt mondja hogy utána néz az artyk pontosságának. Nem garantálja hogy nem nyúlnak hozzá.
- Veider kommentál a Tiger P helyzetére és hogy mért lesz nerfelve: "Már a buffolásakor kezdett kiegyensúlyozatlan lenni és ez csak növekszik. ÉS egyre kiegyensúlyozatlanabb  lesz. Ha a Tiger H-t nerfelik akkor meg még erősebb lesz."
- A fák rendereléséhez nem nyúlnak a 9.1ben.
- Veider megerősíti hogy lehet majd creditet farmolni a "tankolással" (sebzés felfogással)
- Egyelőre kitartanak a  fejlesztők az álláspontjuk mellet, miszerint az öntött tornyos prémium tankokat (Type 59) nem nerfelik)
- Az "ütközet" mód statisztikája nem befolyásolja az egyensúlyozást.
- A 9.1ben javították azt hogy minimalizált állapotban terheli a GPU-t a játék.
- A 9.1ben a GPU-t terhelő garázs nem lesz javítva.
- Storm azt mondja az Ardenneki és Balatoni csatánál csak kevés Tigris volt és azok sem vettek részt a harcokban.
- A különleges tank karakterisztikák a történelmi csatákhoz hamarosan megérkeznek, a fejlesztők most kifejezetten ezen dolgoznak.
- Új Amerikai közepes ág idén? "Egyelőre csak könnyű tankok"
- Storm megerősíti hogy az Orosz T8 könnyű tank az LTTB lesz.
- Tank felület renderelés valószínű javítva lesz a 9.2ben - ez főleg a tankfelületek színét befolyásolja.
- A fejlesztők különbözővé akarnak tenni minden ágat (tehát hogy minden nemzetnek legyen valami jellegzetessége) de nehéz.
- A játékfejlesztés nem a játékosok szavazatai alapján fog történni. Storm azt mondja minden rosszabb lenne, mert a játékosok nem látják a teljes képet. 
- A hang és a gyenge teljesítmény összefüggésével kapcsolatban: "Belevetjük magunkat - a hang nem jön magától"
- Veider azt mondja a fejlesztési ágakban található vacak járművek (Chi-Ri, Leopard Prototype) a bevétel növelése miatt vannak (többet költsenek az emberek free XP-re), de azt mondja átnézik a legrosszabb eseteket.
- A Havok a 9.1 után jön.
- Storm azt mondja a 9.1ben jelentősen átdolgozzák a hangokat. A lövés hangok teljesen át lettek dolgozva, ezek mellet a teszt szerveren 2 jármű teljesen új hangkészletet kapott (motor, lánctalp) azért hogy visszajelzést szerezzenek a  fejlesztők.



- Lesznek Christie tankok csak nem mostanában.
- Storm nem aggódik az online játékosok számának csökkenése miatt (valaki kapcsolatot akart csinálni a WT open beta megjelenéssel) - azt mondja a nyáron mindig csökken a játékosszám.
-  Storm azt mondja semmi sem történt az FPS-el a micropatchben, a megfigyelt FPs változások csak placebo
- A fejlesztők aktívan dolgoznak komolya optimalizációs lépéseken.

- K: "Csináljatok legalább 5ször nagyobb pályákat!" V: "5ször nagyobbat? És mit csinálsz egy olyan pályán ahol 10perc eljutni az egyik végéből a  másikra?"
- Nem igaz hogy T8 és T9 tankok többször esnek a maximum harcszintjükre mint mások.
- Kharkov pálya 1000*1000 méter
- A fejlesztők még nem vetették el a nagyobb pályák terveit.
- Storm azt mondja hogy nem lesz gond ah nem nerfelik az E-25 lövés utáni álcaértékét, mivel az ágyú relatíve kicsi kaliber. De általában gond a prémium tankok nerfelése. Más álcaértékeket is átnéznek.

6 megjegyzés:

  1. FV304 nerf? B*sszák meg!

    VálaszTörlés
  2. Hmm, nem könnyitett T54-et igértek prém tier 8-nak? Nameg most akkor mi lett a sorsa a T44-85-nek? Jó lenne már valami igazi magasabb szintű prém medium tank. ((vagy az örök sirás: rakják vissza egy kicsit a shopba a type 59-et... :D ))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sima lesz nem prém. Legalábbis itt nem volt írva hogy prém :D

      (És most nézem elírtam mert könnyű tank nem közepes)

      Törlés
  3. Ma vettem meg az FV304-et és átfutott valamiért az agyamon, hogy ezt a kis jószágot is lenerfelhetnék, hiszen nem érzi egy kínszenvedésnek a játékot vele az ember. És lám, mit olvasok :DD Hát beszarás. NERFELJÜK IS LE HISZEN NEM ELÉG, HOGY NEM TUD PÁRSZÁZ MÉTERNÉL MESSZEBBRE LŐNI ÉS 140-EKET SEBEZ 10MÁSODPERCENKÉNT, TÚL OP. Debil állatok ezek a WG-sek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az összes arty-t ki kéne baszkodni. De minimum elvenni az AP lőszert. A tüzérség soha nem használt AP lőszert mivel örültek ha egy háztömböt eltaláltak nem hogy egy tankot.
      Régen a kempelő TD-k nagy ellenfele volt az arty. Sorra jöttek a patchek és arra eszméltek fel az emberek, hogy már egy 13 90 sem volt biztonságban maximális sebességen. Jött a nerf elszaporodtak a TD-k. Abból is a rohadt idegesítő OP 1000-ret meg 750-et lövő fajta. Valahogy nem lett utána sem több jgpanther a játékban.
      Most megint gyakori a 2-3 arty egy csapatban. Rájöttek hogy még se volt az akkora nerf, és még mindig idegesítőek. Gyilkolják a játékmenetet.
      És ez semmi pár patch és a nyakunkon lesznek a sturmtigerek. Ballagsz az IS-3-addal vagy is-8-addal és 2 percenként a fejedre hullik egy 380 mm-es lövedék. Remek kilátások. Ha meg nem arty hanem TD-lesz... Isten óvjon hogy szembe kerülj vele.

      Törlés
    2. Már pedig a Strumi TD lesz! :)

      Törlés