2014. május 30., péntek

29.5.2014 & 30.5.2014

- Mi lesz az FV4202-vel ha lecserélitek a Chieftainre? Storm "No comment egyelőre"
- "minden rendben van" az állítólagos WG anti-bot programmal

Storm a 9.1es optimalizálásról:
 "A fő cél a fagyások és FPS visszaesések eltüntetése volt a gyengébb gépekről. Az átlagos teljesítmény nem kéne hogy változzon a legtöbb játékos számára. A második tesztben lesznek még plusz javítások: FPS esés javítás Sniper nézet váltásnál közepes és alacsony terület beállítás mellet, a teljesítmény javítása automata ágyúknál."


- Nem lesz más "új árkád mód fagyás" javítás a 9.1ben
- Még nem döntötték el a fjelesztők hogy mit csinálnak a Type 59 páncéljával.

Storm elmagyarázza az FPS esés panaszokhoz való hozzáállást:
"Azok az összehasonlítások érvényesek amik ugyanazokkal a visszajátszásdokkal ugyan olyan beállításokkal ugyan azon a  számítógépen történnek és ugyan olyan statisztikát felvevő eszközzel (pl fraps) készülnek. Minden más csak beszéd. Mi például így csináltunk összehasonlítást olyan játékosok gépén akik belegyeztek hogy megnézzük őket. Eredetileg az volt hogy "nekem az fps 2-3 szor rosszabb lett" A kutatás után azt az eredményt kaptuk hogy a vissza esés nem több mint 10%. "

- A tirple buffer probléma nem lett egyelőre javítva
-  Storm azt mondja a triple buffer problémának közel nulla hatása van az FPS-re, erre az eredményre hosszú tesztelés után jöttek.
- "confrontation" mód vissza tér majd ha javítják az MM-et.

- Storm azt mondja hogy van jövője a BigWorld motor további használatának
- Lehet hogy jönnek nagyobb pályák "de nem ígérek semmit"
- A fejlesztők nem terveznek másik motorra váltani, hanem a jelenlegit akarják modernizálni.
- Storm megerősíti hogy a patch gyakoriság 1,5 hónap
- Lesz egy videó arról hogyan vette fela  WG a valódi tankhangokat.
- Úgy tűnik nem lesz harmadik hangár.

9 megjegyzés:

  1. Akkor le is mondhatunk a Havoc-ról? (gondolok erre: http://www.youtube.com/watch?v=ZGz7v7YdIh4) ,mert ezt ők adták ki?

    Azt látom hogy nagyon nagy a kapkodás és összevisszaság, és az 5%-át se fogják teljesíteni annak amit tavaly ígértek, hogy idén megcsinálják. És ha így haladnak az eu-s ág (Magyar tankok) jó ha 2016 végén jönnek majd ha addig még kitart a wot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a kiszivárgott infók szerint a 9.2-ben sem jön a Havoc. Persze ez változhat.
      Azért néhány dolgot megcsináltak, pl a lerepülő torony és a falon átlövés stb.
      Hogy milyen a görgők mozgása vagy hogyan rombolódnak a házak szerintem nem túl fontos.
      Valóban úgy néz ki hogy valami felborította az ütemtervet. Ez lehet nehézség a fejlesztésben vagy egyszerűen újragondolták a dolgokat vagy a konkurencia.
      Az Eu-s ág bonyolult a legénység és a fél tank ágak miatt ( többek közt a magyar is ilyen ) ezért csúsztatják.
      Rengeteg minden csúszik ez tény viszont olyan dolgok is bekerülnek amikről nem volt szó. Gondolok itt a pl az "erődítmény módra".
      Idén amit a wargaming nagyon ígérgetett az a warships. Ami úgy tűnik teljesen megállt a fejlődésben.

      Törlés
    2. Igen most nagyon kapkodnak minden irányba úgy néz ki, Szerintem a konkurencia az ami felborított náluk mindent.

      Törlés
  2. Az fps problémák (ami szerintük nincs is) és a konkurencia megjelenése miatt egyre kevesebben játszanak, amit arra fognak hogy "nyáron mindig kevesen játszanak". Ezért most kapkodnak, meg minden hétvégén dupla szorzót adnak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Technikai gond minden játéknál lehet. A war thunder-ben is. Igaz ott 3 naponta van egy kisebb patch. De a wargaming is próbálta javítani. Igaz úgy tűnik szinte minden patch után valami technikai probléma lép fel. Egy játék attól hogy szép a grafikája és a hangzása nem lesz jó játék. Ez az FPS játékok asztala. Ott azzal adják el hogy szép. De majdnem mind ugyan az.
      A wargaming nem fogja azzal megtartani a játékosait hogy széppé teszi a játékát. Miközben a játékmeneten nem javít. Régen is játszottak vele mikor pixel háború volt. Azért mert szórakoztató volt.
      Azt nem tudom hogy egyre kevesebben játszanának. A 2 játékot egymás mellett is lehet vinni én is ezt csinálom. Igaz a WT-t többet de ez inkább az újdonság varázsa.
      Van ami az egyikben jobban működik mint a másikban. De mind2-ben vannak idegesítő dolgok.

      Törlés
    2. Egyet értek. Én is játszom mindkettővel.
      Vagyis játszanék... csak a WT legújabb mini patche megint előhozott egy bugot amitől játszhatatlan nekem. Úgy hogy várom a következő fixet.

      Törlés
    3. Ezek a játékok nem a grafikán fognak megállni,de a wot amilyen szinten áll 2014-ben...Tegnap megvettem a T-29-et és nem hittem a szememnek,hatszögletűek a kiskerekek!A HD modellek ma még túlzásank tünhetnek,de ezzel egy jó darabig nem lesz gond a tankok kinézetével és szerény véleményem szerint rohadt jól néznek ki.
      "Ezért most kapkodnak, meg minden hétvégén dupla szorzót adnak..." - A dulpa szorzók valószínűleg a pershing küldetés miatt van.Kár izgulni,most egy darabig szerintem nem lesz :D

      Törlés
    4. László
      Persze azért lépést kell tartani a korral de azért csak úgy okosan. Először is a wargmaing szerint is a játékosok nagy része elég "régi" gépeken játszik. Ezért túl nagyot nem alakíthatnak. Nyilván ezt a játékot is meg lehetne csinálni cryengine-re ( főleg hogy azzal jön a következő potenciális konkurens ). De sok embernek egyszerűen nem menne el.
      A másik hogy a mostani kinézete még elmegy magas beállításokon kimondottan szép. Nem várom el hogy crysis 3-at megszégyenítő tancsatákban legyek. Viszont azt hogy jól fusson, rendesen legyen kiegyensúlyozva a játék azt már igen. És jelenleg ez még csak úgy ahogy sikerült. Félre ne érts a konkurenciában is vannak olyan rohadt idegesítő egyensúlyozási gondok amiktől a falra mászok.
      2 hétvégén át tart a minden győzelemre dupla xp. Előtte 5-szörös szorzó. Ha ez a szuper pershing miatt lenne a wargaming nagyon szeretné ha mindenkinek lenne egy. A kérdés hogy hol éri meg nekik azt ingyen adni amiből pénzük van (az USA-ban a t34 volt a küldiben ).

      Törlés
  3. warships pedig nagyon várós és már sokan gyakorolnak nyomást rájuk ,hogy kezdjél el a bétát.
    volt rá 3 és fél évük mégsem tudták megcsinálni ígértek már 2013-ra bétát ,ez évre megjelenést(ami szerintem amúgy is kacsa volt)most amit pletykaként olvastam az az ,hogy Q3 körül lesz talán béta.
    amúgy meg a WT most bezavart nekik elég rendesen mert sok embert vitt át,igaz vannak még hibák de javítottak rajta már valamennyit,szóval lehet ,hogy az ö hajósuk is jobb lesz de kitudja.
    mondjuk én örülnék ha előbb elkezdenék de sajnos erre most nem látok esélyt pedig már régóta várom ,hogy ki próbálhassam az alfába bekerülni esélyem se volt ,viszont nagyon tudják nyomatni az "alfa teszter beszámolóját" amiben látszik ,hogy már készen állnak a bétára persze szép ,hogy rendesen akarják csak azt nem veszik figyelembe ,hogy emiatt a sok húzás halasztás miatt mennek el az emberek.
    pedig ez jobb lenne mint a navy field 2 és sok embert vonzana de hát ők tudják ,hogy kell elbaszni valamit ,lesz ennek még kára.
    a WT tankosáról még annyit mondanék ,hogy jó élvezetes és egy lassabb tankkal is van esélyed kilőni a rád mászó hiper gyors t-34-57/85-öket és itt nem megy a gold ammo mert nincs is hanem normál lőszer van ami több típusú.
    persze azért megtörténik amikor a sziklába respamol és nem lehet szabadulni de azért nem állandó.
    egyszóval jó irányba halad a WT.
    a warshipszet meg tovább várom és talán amikor mér 100 éves leszek akkor talán elkezdik....

    VálaszTörlés