2014. május 13., kedd

12.5.2014

- a leesett láctalpot érő (lesett lánctalp által "megevett") sebzés is a "páncél által felfogott sebzéshez"  számít, de CSAK AKKOR, ha olyan helyen éri a találat, ami fedné a testet, ha nem volna onnét leesve a lánc
- Két jármű motorja változik meg a 9.1 tesztben - Hellcat és Jackson
- lehetséges a tankokat egyensúlyozni a nyerési mutatójuk alapján, a különböző accok nyerési mutatóihoz viszonyítva (SS: az "új rendszer")

- +/- 1 MM nem lesz
- Nem tervezik vissza rakni a 8.11 grafikát opcionális HD vel.
- Nem lesz vissza fordítás 8.11re.
- Nem terveznek külön x2/x5 szorzó nélküli szervert
- Dolgoznak rajta hogy visszaállítsák a 8.11es teljesítményt a kliens optimalizálásával
- A fejlesztők gondolkodnak majd a FV215b (183) nerfelésén.
- Az új mozgási fizikában a nagyobb tankok még mindig nem tudnak "eltaposni" kisebb tankokat.
- Lehet lesz opció alacsony minőségű modellek használatára (Nem 8.11 pre-HD modell hanem alacsony felbontású HD modell)
- Nem lesz külön HD és nem HD kliens.
- Úgytűnik a WT E-100-at "átdolgozzák" (nerfelik)
- Storm megerősíti hogy a magas szintű Brit Közepes és nehéz tankokat "áthelyezik/megjavítják" - hogy hogyan azt majd később mondják meg
- Nem tudják a "célzó körön kívülre eső lövedék" hibát javítani. Ezt a szerver és kliens közti de-szinkronizáció okozza amit a kapcsolat is befolyásol. Játékosok azt mondják ez 8.11 után kezdődött de Storm ezt nem tudja megerősíteni.
- Veider azt mondja a fejlesztők tettek az ellen hogy az artyk ne legyenek top tankok egy csapatban, de nem mondták hogy teljesen megszüntetik vagy hogy egy bug lenne. 

4 megjegyzés:

  1. Mit lehet nerfelni az fv215b 183-on ? Így is marha nehezen játszható, tudom, mert megvan. Az aranylőszer egyáltalán nem OP, a HESH mechanizmus rohadt véletlenszerű és kiszámíthatatlan, nehéz úgy meglőni tier10-es tankot, hogy nagyot sebezzen. Az meg, hogy nagyot lő.. hát bakker 25 másodperc töltésidővel és 12 lőszerrel had lőjjön már nagyot. Ezért van rajta egy ekkora ágyú, hogy nagyot lőjjön. Komolan mondom ezek debilek. Mindent le kell nerfelni, mint kiderült a hellcat is szarrá lesz nerfelve, a T29 is és még sok egyéb más tank is. Annyira le fognak mindent nerfelni szerintem, hogy a végén semmi nem fog átütni semmit, akkor pedig le fogják nerfelni a páncélokat is, max 10mm-re és akkor papír tankok fogják lődözni egymást kispisztollyal, az biztos tök jó lesz ;) Hajrá WG !

    VálaszTörlés
  2. Hellcatet vicces lenne ha nem nerfelnék, egyik legop-bb tank a játékban, nem véletlen játszik minden statpadder azzal...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kezekben jó tank. De ha valaki nem tud vele játszani, akkor büntet.

      Törlés
    2. Csaba Kákonyi azt hiszem ezt minden tankra el lehet mondani ( persze vannak könyebben és nehezebben játszható tankok ).De a Hellcat kicsit többet nyújt a jó játékosoknak mint kellene.

      Törlés