2014. május 7., szerda

6.5.2014

- Storm megerősíti hogy a Tiger I nerfelve elsz.
- A 9.0 tank méret változások nem befolyásolták az álca értéket.
- Storm megerősíti hogy lesznek külön "történelmi" értékek a történelmi csatákra.
- Storm megerősíti hogy a Tiger Ii kupola páncélja pontos.
- Svirin adata a 85mm Ferdinand oldal páncélról pontatlan (80mm)
- A tank szétválasztások a történelmi csaták miatt történtek. Ez nem jelenti azt hogy a "kevésbé történelmi" tankok kikerülnek.

13 megjegyzés:

  1. Persze, miért is ne nerfelnék a Tigrist. Nem azért mondom, mert szeretem, ugyanis még sosem játszottam vele, ki sincs fejlesztve. De meg van verve az a tank eléggé így is. Hatalmas sziluett, gyenge camo, papír páncél. Egyedül a jó ágyúja teszi jó tankká, hát miért is ne csesznék szét a kedves fejlesztők? Ez valami tegyünk életképtelenné minden tankot ami egy kicsit is jó nevű program? Basszuk szét a TD-ket is, a jókat főleg. De akkor mi a büdös rákért kell megcsinálni egy tankot jóra ? Utána meg rámondják, hogy na ez aztán OP. Hát bazdmeg nem kellett volna buffolgatni hülyegyerek. Ha most lenerfelik a TD-ket úgy ahogy az artykat is lenerfelték, akkor a heavy tankok lesznek túl OP-k. Azután lenerfelik a heavy tankokat, emiatt meg a lightok és a medek lesznek túl OP-k. Hát basszátok meg miért nem jó ez úgy ahogy van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen azért egy TIger I nerfhez kell pofa. Tényleg iszonyat erős volt, alig bírnak vele a csodálatos orosz tankok. Figyeld meg a következő az E-75 lesz.

      Törlés
    2. Még az is meglehet. Még anno volt szó róla hogy mivel az E-75nek értékei ilyen formában nem reálisak csak azért került be anno T9re mert "nem volt jobb" ezért lehet majd valamikor ledobják T8ra

      Törlés
    3. Hát ha itt azért mozgatnak tankokat mert nem reálisak az értékeik helyből lenne 50 darab amit ide oda lehetne mozgatni. Amúgy gondolom valami Maus vagy E-100 prototípust raknak a helyére.

      Törlés
  2. Azért, mert ha nem változik folyton, akkor megunod a játékot, és abbahagyod, ráadásul a folyamatos változásra a játékosok is reagálnak. Tudod, fizika, minden a legkönnyebb ellenállás felé halad, vagyis ha a heavyk OP-k lesznek, majd mindenki azt húz. Elég egyértelmű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira azért nem egyértelmű,mert nem teljesen igaz amit mondasz.

      Törlés
  3. Ja. A Tigrist én is sajnálom.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem 10-ig nem kellett volna kibővíteni td, medium és arty ágakat. Belegondoltok mennyivel jobb lenne ,mert nincs olyan hogy mindegyik tankal egyformán könnyű vagy nehéz. Pl. a medek sajátossága hogy nem szemből támadnak egy tankot hanem odalról, de egy t-62 vel somán lehet pattintani akármit . T-54 bőven ellene 10 es heavykel még cw n is. Td k campalésre valók hogy támogassák a heavyket, de most mi van? Közelharban a td k győznek a heavyk ellen. Ez minden csak nem jàték egyensúly amit annyira magasztalnak. Még el lehetne törölni ezeket a tankokat csak kárpótlást kellene fizetni az elvesztett tankokért és ez nem könnyű úgy hogy igazságos legyen.

    VálaszTörlés
  5. azért kell nerfelni, mert most tényleg használható és b@ssza fejelsztők csőrét, főleg,hogy német. miért vették ki a nemzetek csatáját? mert a németek esetében általában alázás volt bármilyen tier-ben? simán berakhattak volna egy rohadt checkbox-ot, mint az assault meg társai esetén, hogy akarom-e vagy nem. de kiszedték, és megmagyarázták marketingül, hogy "nem volt balancba". bezzeg a kv1s az írva nagy balanszba van... noob wg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért vették ki a nemzetek csatáját?Mert nem volt élvezhető és hiába rakták volna be választhatónak,hogy akarom-e vagy nem, perces várakozások lettek volna minden csata elött,mert kb senki nem játszana vele.Kv-1s meg örök téma,annyira OP?Próbáld ki és bizonyítsd,hogy azzal 10%-al több nyertes csatád van mint a többi tankoddal.Ha ez nem sikerül akkor fogadd el olyannak a kv-t amilyen,tanuld meg a gyengeségeit(pl:töltésidő) és használd ki.

      Törlés
    2. A nemzetek csatájában bizonyos tierben valóban egy adott nemzet volt az abszolult befutó. Ez akkor látszott igazán mikor T10-ben 4-5 darab waffentrógert rakott be a túloldalt pedig heavykkel kompenzálta az MM. Mondanom sem kell 5 darab együtt mozgó WT E-100-at nem könnyű megállítani. Városi pályán ez hatványozottan igaz. Viszont sok más tierben pl 6-osban a kv-1S-ek miatt pont a szovjet felé billent a dolog. A nagy mennyiségű autoloader-es francia csapatokról nem is beszélve. Valahogy soha nem volt meg ebben a játékmódban a kellő egyensúly. Ezért vették ki. A tiger pedig csak a nagy tűzgyorsaságú és pontosságú ágyúja miatt lett jobb. Maga a tank továbbra is kályha.

      Törlés
  6. Nézegettem nerfelés után egy Tigris egyenértékű lesz egy TOG II-vel.
    Fantasztikus.
    Percenkénti sebzése nagyobb lesz egy TOG-nak pontosabban fog lőni és egyforma HP-vel is fognak rendelkezni. Nevetséges.
    Talán mert akinek a Tigris volt a mániája megtanult vele játszani, annak ellenére, hogy rögtön el lövik rajta a motort. Na mindegy sokat csesztetik a játékot annál kevesebb játékos van.
    Néztétek, hogy mostanában alig érik el a 200e-et az EU-s szerveren?
    Folytassák csak, aztán a végén 150e, 100e játékos marad, kíváncsi lennék egy statra most az 5X napok mennyire húzták fel az online játékosok számát, de szerintem nem érte el a karácsonyi csúcsot.

    VálaszTörlés