2013. június 3., hétfő

02.06.2013

- nincs ingyen Legénység képesség reset betervezve az új álca rendszer miatt
- az ötlet az álca rendszer megváltoztatására a jelek szerint SerB-től származik
- WoT nem alkalmas cybersportnak? "Nem kötelező részt venni a cybersport eseményeken"
- SerB a csalás modokról: "Ha nem kötődsz túlságosan az accodhoz akkor kipróbálhatod. Nem adnak különleges előnyöket, de a csúnya meglepetések garantálva vannak." és "Csúnya meglepetések - figyelmeztetlek titeket. Persze nincsenek részletek." (SS: jelenleg, nagyjából meg van erősítve, hogy a fejlesztőknek van módszerük a visszajátszásokból felismerni a használt modokat. Nem hiszem, hogy túl nehéz lenne beletenni a kliensbe valós idejű felismeréshez.)
- a játékosok nem tehetnek saját feliratot a járműveikre (SS: SerB korábban említette, hogy nem akar "chuj" (DX:obszcén szó, nem fordítom :P) és Waffen SS feliratjárványt)
- a jelek szerint a korábbi Superpershing nerf oka a történelmi hűség (SS: Storm megerősítette, hogy nem lesz nerf)
- K:"Mi a fene, nem veszem észre a lövő 10es TD-t 56 méterről..." V:"Micsoda horror...."
- K:"Szóval elfelejthetjük a 'nem nerfelünk prémium tankot elv'-et?" V:"Természetesen bármit elfelejthetsz amit magad találtál ki. - senki sem állíthat meg ebben. Nézd meg a válaszaink fogalmazását:  megpróbáljuk nem változtatni a prémium tankok jellemzőit, ha nincs rá feltétlenül szükség. A jármű hibás test konfigurációja a 'feltétlenül szükséges' kategória."
- ha automatikusan kifejlődik az új arti, mert kifejlesztetted az elődjét, akkor ki lesz fejlesztve, DE a modulok nem lesznek kifejlesztve, még ha ugyan az a modulja is, mint a meglévődnek. Az direkt van így.
- csak akkor visszaszámláló prémium accok, mikor a a játékos játszik, nem lesz
-  lehet, hogy a Tiger -nek meg lesz növelve a maximum sebessége, úgy mint az IS-7-é volt (a lóerő növelése nélkül)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése