2013. június 5., szerda

04.06.2013

- a Zimmerit-nek nincs hatása a játékon belüli normalizációra, ahogy a való életben sem volt (SS: passz, hogy ez honnét jött, miért gondolná bárki, hogy a zimmeritnek van bármilyen hatása. Volt "jelentés", hogy a zimmerit burkolat tüzet okoz, de a németek letesztelték és arra jutottak, hogy hülyeség - egyfajta II.VH hiedelem)
- 3 osztályos MM szórás (ahogy régen volt) nem fog visszatérni
- a "miniquest" rendszer, tesztelve van nyilvános tesztben (SS: sok ember belefutott . nevetségesen nagy jutalmak "semmiségekért") továbbra is teszt alatt lesz, csak egy bepillantás a jövőbe
- lesz új arti becsapódás képi effekt, kísérletek folynak
- Storm szerint, mind a hosszú célzási idővel, de pontos ágyúval, mind a rövid célzási idővel, de pontatlan ágyúval rendelkező tankok is kb. egyformán fognak hasznot szerezni az új pontossági változtatásokból
- SerB szerint, a tesztelt (nerfelt) Superpershing modell történelmileg hiteles (SS: jelenleg még mindig nem tudni, hogy lesz-e nerfelve)
- SerB nem játszik naponta azonos számú csatákat, van mikor csak lekétszerez, de van mikor 30at is játszik egy nap
- WG nem fog a jelek szerint tankos anime-t készíteni (DX: minek is, hiszen láttuk a klippeket a Grils und Panzer-ből a fórumokon, elég az xD)
- SerB látta a Girls und Panzer-t, és szerinte a tankok a sorozatban történelmileg eléggé hitelesek
- SerB azt mondja, hogy hétköznapi (casual) játéknak szánták először a játékot, az e-sport ötlet később jött
- a jelek szerint SerB válaszai a kérdésekre a munkájának a része (vagyis, nem önként válaszol az ostoba kérdésekre), a legrosszabb kérdések amikkel találkozott: "mikor jön a javítás", "mikor kerül vissza a boltba a Type-59", "miért nerfeltek titokban tankokat" és "miért kell a németeknek szenvedniük"
- SerB a hivatalosan a róla való panaszkodásról: "Nos mivel, al-elnöke vagyok a cégnek, igazából csak az igazgatósági tanácsnak panaszkodhatsz. Szóval menj fel a cég honlapjára, és foglald a panaszaid egy hivatalos levélbe. És a leveled eredményeként, biztosan ki leszek rúgva!"
- az 1es szintű britt Vickers leváltásának esélye a Mark V-el eléggé kicsi, mert nem volna értelme. Tisztán elméleti síkon az 1es osztályú tank lecserélése lehetséges, de a fejlesztők nem tervezik.
- SerB azzal kapcsolatban, hogy 10-es TD lőszerek miért nem lettek átütés-nerfelve: "Nem volna értelme megtenni csak azt - ha nerfeljük a TD átütést picit, semmit sem jelentene. De a TD-k azok TD-k - a következő jelöltek a Gyűlöletreeee!!!11111 az artik után"
- a britt arti "különlegesség" a nagyon jó ágyú mozgatási szög lesz
- Panzer IX és X nem lesz - ők a "Goebbels-tankok", rossz-információk voltak közölve a Signal magazinban, nemvoltak ilyen projektek
- egyenlőre, az IJ-2 a 122mm M62 ágyúval nem lesz, de legalább egy olyan prototípus létezett
- SerB szerint, a 10es japán nehéz tank nem lesz nehezebb a Maus-nál, de egyenlőre nem ismeri a dimenzióit, azt mondja, hogy egy ilyen jármű lánctalpai, kb. 1méter széles, ki van állítva az egyik japán múzeumban
- úgy tűnik, hogy a WoT, WoWp és WoWs-ban, nem lesz közös ezüst
- több-rétegű páncél (különböző fémfajtákból) lehetne, de nincs tervbe véve - SerB szerint a játékosok már így is össze vannak zavarodva az átütéstől
- a HEAT lövedék csak átütőerőt veszít a repeszpáncéltól, nem sebzést
- SerB igazából meg van elégedve a 0.8.6 teszt eredményekkel, de attól még lesz 2. kör
- a britt arti javítás nem fog egyéb, nem-prémium járművet hozni
- SerB azt mondja, hogy a "nincs tervben" kijelentés nem azt jelenti, hogy biztos sosem lesz, mert vannak dolgok amiket "hirtelen", előre tervezés nélkül tesznek be
- SerB a Superpershing-el kapcsolatban: "A Superpershing nincs helyesen berakva. Nem felel meg a valódi járműnek. És ez rossz, és javítanunk kell. A Type-59 a valóságnak megfelelő, ezért nem lett nerfelve, de kivéve a boltból. Készek vagyunk történelmileg nem hiteles dolgokat rakni a játékba néhány esetben, de ez igazán durva."
- Storm azt mondja, hogy az IS-3 páncélzata helyes, a modell a 0.8.6-ban javítva lesz
- arti tracerek nem lesznek kivéve ("mozogj lövés után, vagy kampó")
- Argentín ág tervben van (SS: nos ez érdekes...csak kettőről tudok: Nahuel és az AMX-13 hibrid)
- Batchat 25t páncél és sebesség nem lesz növelve
- K:"Kezd unalmassá válni a játék, milyen izgalmas újdonságokat fogtok beletenni," V:"Van egy remek kiegészítőnk. Úgy hívják a "való élet" - próbáld meg kifejleszteni, segít. Ez nem vicc - nem lehet ugyan azt játszani örökké, szóval az esetedben minden normális."
- Jagdpanzer E-50/E-75 háború utáni kacsák SerB szerint (SS:nos...részben. Jpz E-50 teljesen kacsa, de van egy említés -csak említés- valamilyen TD-ről az E-75 vázára építve. De nincs semmilyen ismert részlet, szóval bármilyen render vagy "terv" amit a neten találsz, csak a fantázia szüleménye.)
- még sok autoloaderes jármű van, amik lehet bekerülnek
- a fejlesztők azt mondják, hogy a WoT wiki-n szerepelhetnek téves információk
- a T-10 tankon gondolkoztak 10es osztálynak, de végül úgy döntöttek, hogy túl gyenge hozzá

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése