2013. június 8., szombat

7.6.2013

- K: "A T110E4 páncélja történelmileg pontos?" V_ "Ha tudsz adatot adni a valódi E4-ről szívesen megnézzük."
- SerB azzal kapcsolatban mért nem lehet minden tank sebességét növelni úgy mint az IS-7-nél: "Próbáld ki - Ha elég nagy a lejtő akkor minden tank gyorsan tud menni."
- A T110E3, E4, E5 forrása a Hunnicutt: Firepower könyv.
- A játékosok által ajánlott "Panzer 61, Panzer 68, Sheridan, Walker Bulldog" közül SerB azt mondja csak a Sheridannak van esélye bekerülni.
- SerB azt mondja  a modellek esetében először a sebzési modell részeket nézik a különböző tankoknál a Havok esetében és ezután lesz esetleg egy 5. vizuális megjelenés beállítás. (4. a látható álca, modul, felszerelés)
- Lehet lesznek még achivementek de alacsony a prioritásuk.
- Úgy tűnik nem lesz több Skandináv mítosz felirat a német tankokon.
- Volt egy  javaslat hogy a KV-1S ketté legyen bontva egy Tier 6 és Tier 7 tankra és az IS-2 Tier8 ra. SerB azt mondja ez nem fog megtörténni.
- Azért nincsenek anti-achievementek (pl 20 mellé lövésért) mert mindig lennének olyanok akik ezeket akarnák összegyűjteni és ezzel elrontanák a  játékot.
- Következő patchek SerB szerint: Brit arty,  cybersport, valami névtelen tankok, roaming, CW (A roaming olyan opció hogy időlegesen más szervereken lehessen játszani a jelenlegi accal)
- A fejlesztők nem tervezik lecsökkenteni a  polygonok számát a tankokon a tervezett fizika miatt amikor a tank a hátára fordul.
- SerB azt mondja van elég tank egy Argentin mini ág létrehozásához. Mind egy tank alapján készülnének. Az ág nagyon kicsi lenne de jó.
- A torony forgásának a hangján már dolgoznak.
- A Kv-4 tetején lévő mini toronynak nincs lövegpajzsa.
- Egy tankon a különböző felfüggesztéseknek különböző talaj ellenállási tulajdonságaik vannak.
- A SU-101 az M62 löveg nélkül is rendben van.
- 7/42 századok: "majd ha kész"
- Annak ellenére hogy Storm azt monda hogy nem lesz több arty nerf a 0.8.6-ban, a jövedelmezésüket csökkentették a  teszt 2. ben. Storm azt mondja ez nem a "harci tulajdonságuk".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése