2013. június 27., csütörtök

30.000+ Köszönet és apróbb kérés.

Először is köszönöm mindenkinek, hogy olvastok minket és követtek. Elértük, hogy már 30.000+ szor volt betöltve az oldal. Annak ellenére, hogy lassan tényleg ráférne egy új banner és háttérkép, ígérem meglesz :D (Ezen kívül tervezek egyéb dolgokat is, hamarosan indítom, csak még minden képlékeny.) Egyre több helyen látom, hogy a mi oldalunkról származó fordításokat adják tovább. Ez egyrészről örömmel tölt el, hiszen a továbbadóknak hiteles forrásnak számítanak, és adnak a mi fordításunkra, másrészről viszont csak egy apróbb kérésem lenne. Csak annyit kérek, ha tőlünk adjátok tovább, említsétek meg, hogy innét van. Vagy egy idemutató linkkel, ahogy pl. sg.hu-n szoktam látni a WoWs híreket, vagy csak a végére odaírni, hogy forrás wot-kpp.blogspot.hu
(Hiszen én is azért írtam bele a főcímbe a fő forrásokat ( a többit meg a cikkekben írom, mikor van), mert úgy gondolom, hogy így a fer.)
Mint tudjátok hobbiból, saját szabadidőnkben csináljuk, semmi hasznot sem szerzünk, azon kívül, hogy tudjuk, azok is megkapják a legfrissebb WG híreket magyarul, akiknek nincs kedvük/idejük angolul és keresgélve összeszedni őket vagy esetleg nem megy nekik még annyira nagyon az angol.

Amúgy, ha szeretnétek/igénylitek, akkor készíthetünk facebook-oldalt a blognak. Ezt jelezhetitek hozzászólásban lejjebb.

5 megjegyzés:

  1. Mi lenne a készítenétek egy normális World of Tanks oldalt miben több lehetőség van a ti szakértelmetekkel biztos sikeres lenne még néhány adminal kiegészítve. Ez az én véleményem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen lehetne :). De ahhoz többek között vagy egy ingyenes szerverre költözünk, vagy bérlünk valahol. Valamint, azért munka mellett minőségi oldalt készíteni nem egyszerű.
      Természetesen a későbbiekben nem zárkózunk el semmitől. :D
      De egyenlőre meglátom ebből mit tudunk kihozni, és amint elértük a kiaknázható lehetőséget... váltunk, ha van rá szükség.

      Törlés
  2. Szeretnék én is gratulálni a bloghoz, mostanra szerintem ez a leghasznosabb magyar wot oldal.
    Kár, hogy más wot infokkal foglalkozó oldal úgy vesz át innen híreket, hogy nem alkalmaz forrásmegjelölést, ezt nem tartom korrektnek.
    A helyetekben nem nagyon nyúlnék az oldalhoz, épp az benne a jó, hogy jelenleg nagyon gyors, semmi felesleges script, meg izébizé, csak színek és szöveg, ezt meghagynám, tovább megyek, a háttérképet sem erőltetném (főleg nem ezt a lefelé ismétlődő megoldást, ráadásul a .content-inner div úgyis eltakarja a lényeget, akkor meg minek? :) ), az alap barna teljesen jó (persze, színösszeállításokon lehet töprengeni, elmenni esetleg valami szürke-fekete-fehér és ezek árnyalatai irányba, ilyesmi).
    Ami tartalomból hiányzik, az max a hétvégi/hétközbeni aktuális akciók (akár csak átvenni máshonnan forrásmegjelöléssel), illetve a gift-shopok, és ennyi.
    Még 1x grat az oldalhoz.

    VálaszTörlés
  3. Gareth Grip leírt mindent.Kiváló oldal.Sok lehetőség van még benne.

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük.
    Túlbonyolítani nem akarjuk az oldalt. Talán annyi lesz először azok számára akik csak WoT vagy WoWp vagy WoWs hírt akarnak olvasni hogy berakunk 3 fület hogy az össze megjelenítése mellet lehessen csak az egyiket vagy másikat olvasni.
    Dizájnon még gondolkodunk. (Színekbe én olyasmin gondolkodok mint a WoT főoldal).
    Hétvégi/hétközbeni aktuális akciókat WoWp-ből az Open beta után tervezem csinálni. A WoT-ból eddig azért nem csináltuk mert tényleg sok más oldalon fordítják felrakják de ha van rá igény lehet akkor az is felkerül.

    VálaszTörlés