2013. június 18., kedd

8.6 - Szerdán, 19.én

A szerver kb. 5:00-tól 12:00-ig (CEST) nem lesz elérhető amíg a patch felkerül.

Új Pálya: "Sacred Valley"
Egy őszi Ázsiai pálya. Vannak nyitott területek amik az artyknak kedveznek de vannak szorosok is amik biztonságot nyújtanak. (CX: Személy szerint nekem tetszett amikor mentem rajt a teszt szerveren.)

Új Tier V Brit Prémium Heavy tank: Excelsior
Jó front és torony páncélja van megfelelő tűzgyorsasággal és célzási sebességgel. A max sebessége nem túl nagy de jól gyorsul és jól fordul.

SPG átdolgozás
Kibővültek Tier X-re az arty ág és kiegyensúlyozták őket.

Kettő Új Orosz SPG:

SU-122A(Tier V)
Jó sebzés potenciálja és hatótávja van. Nem a leggyorsabb de elég kicsi.


SU-14-1(Tier VII)
Teljesen kifejlesztve átlagosan okozhat 1850 sebzést lövésenként. A nagy alfa sebzés a nagyon kicsi löveg szöggel és alssú újratöltéssel egyensúlyozzák. Ettől függetlenül jó célzással veszélyes.


Három új Német SPG:
G. Pz. Mk VI (Tier II)
Ez az alacsony szintű SPG eléggé nehézkes a mozgásában. De, a lassúságát kompenzálja egy eléggé pontos ágyúval és nagyon jó hatótávval az osztályában. Hátramardhat és úgy is hatékonyan tudja támogatni a társait.





Pz.Sfl IVb (Tier IV)
Eléggé hasonló a G.W.Panther-hez játékstílusban; valamint fél-tornya van, ami kivételesen széles ágyú sugarat ad neki. Az ágyúja eléggé pontos, és eléggé jó tűzgyorsasága van.




G.W.Tiger (P) (Tier VIII)
Ez az SPG eléggé hasonló a normál G.W. Tiger-hez. A fő különbség egy lényegesebben vastagabb páncél a (P) verzión. Ha szeretted a G.W. Tiger-t, akkor ebben sem fogsz csalódni.




Kettő új Amerikai SPG
M44 (Tier VI)
Az M44-nek jó mozgása, tűzgyorsasága, célzó ideje és sebzése van. Az ütőkártyája egy széles ágyú sugár, aminek következtében széles területet le tud fedni a testének mozgatása nélkül. Összeségében eléggé kellemes egy jármű.

M35/M55 (Tier IX)
Ez az új jármű több, mint jó mozgékonysággal, jó alpha sebzéssel és széles ágyú-sugárral rendelkezik. Ezeket a tulajdonságokat ellensúlyozza a hosszú újratöltési idő, és a pontosság hiánya. Kell hozzá gyakorlás, de mesterévé válva veszedelmes eszköz lesz a kezedben.

Kettő új Francia SPG
AMX 105 AM mle. (Rier IV)
Ezt a francia SPG-t jó célzási sebesség, megfelelő sebzés és tűzgyorsaság, és kellemesen széles ágyú-sugár jellemzik. Habár a mozgékonysága nem valami remek, a kis mérete nehezen felfedezhetővé teszi.



Bat.-Châtillon 155 55 (Tier IX)
Ez egy igazán különleges jármű, mert a többi SPG-vel ellentétben egy teljesen működőképes toronnyal rendelkezik aminek segítségével a test mozgatása nélkül képes bárhová lőni a pályán. Ráadásul mozgékony és jó célzási idővel is rendelkezik. Habár a pontossága elkeserítő néha, főleg messzi célpontra célozva, ezt a járművet nem szabad félvállról venni.



Ráadásul:
Minden 10-es járműnek (kivéve arti) megnövelték az ezüstszerzését. A 9,8,7 és 6-os járműveknek (kivéve arti) is megnövelték, de nem olyan mértékben, mint a 10-esét.

A Repeszpáncélok általános átdolgozáson estek át. Mostantól ezek a felszerelések jobban fognak védeni a robbanások és ütközések ellen.

Valamint további javításokat eszközöltek a hangok, képi megjelenítések és játékmechanizmus terén, amik nagyban növelni fogják a játékélményt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése