2013. június 4., kedd

03.06.2013

- jelenleg, a tankra erősített csere láncok nincsenek hatással a páncélvastagságra, mert elméletileg az első találatkor le kéne esniük. A fejlesztők először bevezetik a kliens oldali fizikát (cserelánctalp leesik találat után) és utána átgondolják az egészet.
- K:"Úgy hallottam, hogy megváltoztatjátok a Maus elülső torony páncélját a történelmi 250mm-re, igaz ez?" V:"Az igazság, hogy a történelmi elülső torony páncél vastagság 210-240mm-volt." és "Elmehetsz Kubinka-ba és megmérheted - ilyen egyszerű :)"
- úgy tűnik, gyengült páncél zónák, egy olyan helyen ahová már becsapódott egy lövedék nem lesz
- K:"A Superpershing nerffel kapcsolatban, mennyi ember kellene, hogy egyáltalán a fejlesztők figyelembe vegyék a véleményünk?" V:"Úgy gondolom, hogy kb 5%-a az aktív felhasználóinknak már elég lenne, hogy azért odafigyeljünk a dologra. Ez kb. 500.000. Vagyis: 500.000 aláírás." (DX: amúgy Storm és Serb nem egyeznek véleményben, hogy lesz-e, vagy sem Superpershing nerf, így minden homályos)
- SerB megerősítette, hogy tesztelik az új jutalomrendszert (mármint, különleges jutalom az "Archievements"-ekért), de nem lesz rendszeresen bekapcsolva
- SerB azzal kapcsolatban, hogy a 112 (ami nagyon jól teljesített a szupertesztben) nerfelve lesz.e kijövetelkor: "Ha hibázunk javítjuk. Ha nincs hiba, akkor nincs hiba. Ilyen egyszerű."
- serB nem tudja megígérni, hogy melyik javításban jön a HAVOK, hogy a 0.8.x vagy 0.9-es sorozatban jön-e
- dinamikus ütközési modell kéz a kézben fog jönni a képi megjelenítéssel (SS: pl. ha az eredeti "hitbox" (az a rész, ahol a tankot meglőve találatot érzékel a rendszer) egy része "leesik" HAVOK miatt (pl. egy szerszámosláda) a "hitbox" is változni fog)
- tankok hüvely kidobó rendszerrel nem kapnak semmilyen extra bónuszt érte, a jármű általános tulajdonságaihoz tartozik
- a jelek szerint, a talajellenállás kemény, közepes, és puha talajra (vagyis, jó, közepes és rossz talaj) kb. (arányokban) 1,2,5
- elsüllyedt tankokra nem lehet lőni, mert a fejlesztők a teljes megsemmisülésüket (összes modul) elégségesnek tartják
- igazából SerB megerősítette, hogy a GW Tiger P kacsa - megerősítette, hogy igazából a 210mm-es mortaros Elefant megrendelését és nagyjábóli dimenzióit a járműnek megnézve tételezték fel, hogy arti
- a középszintű derp nerf-el kapcsolatban, középszintű HE lőszerek nem lesznek buffolva
- Fejlesztett szellőzés az M53/55-re? "Tesztekből kiderül."
- a feljebb említett kliens oldali fizika bevezetésével kapcsolatban, dolgozunk rajta, úgy fog működni, hogy pl. a Schmalturm Panzer IV (Schurzen) oldal páncélrácsa lerepül a találattól, az is lehetséges, hogy ezek után lesznek berakva extra páncél felszerelések, pl. homokzsákok
- SerB a Superpershing nerffel kapcsolatban (ha lesz): "Tesztekből kiderül." - SerB azt is hozzáteszi, hogy a HEAT és APCR lőszer változtatások után, a Superpershing páncél igazából buffolva lett (SS: ezzel azt akarja mondani, hogy egy nerf igazából csak a 8.6-előtti védelmi szintre tenné vissza)
- a US T71 több ok miatt lett választva (SS: semmi egyértelmű), a T92 berakásával kapcsolatban: "Nincs kommentár."
- nincsenek tervek rá, hogy el lehessen adni garázshelyeket ezüstért vagy aranyért
- T23 visszatérés? "Nincs komment." (SS: pár nappal ezelőtt volt egy érdekes bejegyzés az UAS fórumon: az egyik játékos sírt, hogy vissza akarja kapni a T23-at, mint prémium járművet, amire a The_Chieftain (US fejlesztő) ezt válaszolta: "Tudok valamit amit te neeeem.... De nem mondhtaom el.")

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése