2013. augusztus 26., hétfő

25.8.2013

- Úgy néz ki akármi történik is a KV-1S 122mm-es lövegével akkor is megkapja a 100mm S-34-et.
- A KV-1S megváltoztatásának az oka hogy kitűnik a statisztikákban. Nem súlyosan de akkor is kitűnik. Tehát valahogy nerfeleni kell 122mm-es löveget de hogy még mi történik azt tárgyalják.
- A Német nem történelmi motorok eltüntetése az egyensúlyozással foglalkozó csapat döntése volt nem pedig SerB ötlete.

- K:"Mért kell kivenni a Német motorokat amikor sok játékost nem érdekel hogy történelmileg pontos-e, de sok XP-be kerültek kifejleszteni és ez bizalmatlanságot szül a WG és a játékosok között." V:"Nem érdekel minket a bizalmatlanság. Az összeesküvés elmélet gyártók mindenképpen gyártanak összeesküvés elméleteket."
- Az arany lőszer használat nem nőtt meg ahhoz képest amilyen régen volt. A Fejlesztők szerint jó ötlet volt a creditért vehető aranylőszer.
- Jobb lesz az Object 140 pontossága mozgás közben a jobb felfüggesztés miatt? "A tesztek majd megmutatják. "
- Hivatalosan nem lesz rá opció hogy kilehessen választani melyik nemzeti nyelv menjen melyik tankhoz de a modderek majd úgy is megcsinálják mondja SerB.
- SerB az állandó WoT újraegyensúlyozásról: "Csak a sírban van stabilitás - abban az értelemben, hogy nem létezik élő/aktív MMO állandó újraegyensúlyozás nélkül."
- a GW E lánctalpak túl nehezek (40 tonna, 30 tonna más E-100-as járműveknél), ez a 10 tonna a lánctalpakról a testere lesz mozgatva, de nincs hatással a játékmenetre, így alacsony a fontossága
- habár a T-44-85 az S-54 ágyút fogja cipelni, a ballisztikus tulajdonságai azonosak lesznek állítólag a S-53-al, pl. 120 átütés. Lehetságes, hogy a T-44-85 kap különleges lőszert az átütés javítására.
- pályák: Moscow, Stalingrad, Minsk és Kharkov (városi pályák) fejlesztés alatt vannak normál csatákhoz is
- nemzeti hangok más nyelveken nincsenek tervben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése