2013. augusztus 31., szombat

31.8.2013

- mikor az IS-7 tornya oldalra a foldul a testhez képest és a sziluettje átfedi a testet, akkor lehetséges a torony alját meglőni, ha a tankod jelentősen alacsonyabb z IS-7-nél. A torony alja 20mm vastag.
- vannak tervek több legénységi képességre - WoWp-ban előbb fognak jönni, mint WoT-ban
- SerB a WoWp-ban lévő lépességek kifejlesztéséhez szükséges lineáris XP követelményekről: "A lineáris fejlődés egy kísérletként lett berakva. Könnyebb megérteni, mint az exponenciálisat, a szintlépéskori átlagos effektív képesség 75 százalékosságának ellenére (exponenciálisnál ez 87%). A legénységi képesség kifejlesztéséhez szükséges XP mennyiség viszont ugyan annyi mindkettő rendszerben."
- az átlagos csataidő a WoT-ban 7 perc, a WoWp-ban 3-4 perc. a WoWp csaták dinamikusabbak és a fejlesztők szerint ezek a számok megfelelőek.
- SerB azt mondja, hogy lehetséges a T15E2M2-t rátenni a Supepershingre, és lehetséges leszerelni a normál tankról is lehetséges
- a prémium acc. mostmár közös a WoWp ésWoT-ban, és mindkettőben működik
- SerB azt mondja, hogy a jutalom a játékos képességének a növekedésére az ezüst és az XP és ez normális (SS: mármint: nincs extra jutalom a folyamatos fejlődésért)
- SerB-nek semmi köze a World of Tanks Assistant-hoz (másik csoport készíti)
- SerB szerint a jelenlegi  bokrok "szokásos technológia" - ha mind 3D-ben lennének lemodellezve, akkor a játékosoknak sokkal erősebb számítógépre volna szükségük
- az ágyú elsütése igazából kikényszerít egy extra láthatósági tesztet, a normál láthatósági tesztcikluson felül
- a "180 átütésű Pershing ágyú" jövője "bizonytalan"
- a T15-ös ágyú 170-es átütése történelmileg hiteles, a szovjet átütés módszertana alapján van számolva, amiben valóban 170 az átütés
- kering egy pletyka az orosz fórumon, miszerint az arany inflációja miatt a prémium tankok csak az ajándékboltból lesznek elérhetők a jövőben. Ez a pletyka hamis.
- SerB "közömbösnek" érzi magát a lehetséges Superpeshing buffal kapcsolatban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése