2013. augusztus 8., csütörtök

7.8.2013

- japán ág 2013 vagy 2014-ben? "Amikor elkészül" (jelenlegi infók szerint kora 2014-ben jön)
- a ballisztikus röppálya szög is figyelembe van véve, az átütéskor
- a maximális ballisztikus röppálya nem feltétlenül egyezik meg a maximális ágyú felső szöggel, néha lehet nagyobb (pl. emelkedőről való lövés)
- a jelek szerint a WoWp-nak problémái vannak a memóriakezeléssel nagyon erős, 4magos 8gigás memóriával rendelkező gépeken is (SS: valószínűleg a 32bites rendszer miatt) (DX: valószínűleg arra gondol, hogy 32bites alkalmazás a WoWp. Hiszen 64bites rendszerem van, igaz csak 4 giga memóriával, de gondok vannak. 8 gigához pedig alapból nem szokás 32bites rendszert tenni, hiszen akkor a memória felét sem tudná használni. De ezt úgy is tudtátok;) )
- SerB azt mondja, hogy szíve szerint nem a cyberspotokra koncentrálná az erőforrásokat, hanem a történelmi csatákra, de komoly gondok vannak vele ahhoz kapcsolódóan, hogy néhány tank nem olyan népszerű, mint a többi (SS: értsd: senki sem akar T-34-el szembeszállni egy Tigrissel)
- a fejlesztők gondolkoztak azon, hogy betesznek képesség bónuszokat a klántagság alapján (egyenlőre nem lesz) (SS: értsd: ha a klán elér egy státuszt, akkor a tagjai bónuszokat kapnak a képességekhez)
- Leopard 1 felfüggesztés javítási ideje (6,2mp) hosszabb, mint a Leo PTA javítási ideje (4,3mp), a "sorozatgyártás költségei" miatt (SS: passz)
- Batchat 25t (a súlya ellenére) nem lesz 10es könnyű tank
- SK-105 Kürraiser - habár általánosságban túl fiatal a WoT-hoz - beleillik a WoT időkeretébe, de egyenlőre nem lesz (SS: osztrák jármű, lehet EU ágon lesz)
- SerB elismerte, hogy az EU/US játékosok egy része "keményen" reagált az egész Sztálin dologra
- SerB azt mondja, hogy a Lorraine elülső torony "vájat" nincs rendesen használva "valószínűleg a köpeny miatt"
- "kézzel írott" feliratok a tankokon nem lesznek,  mert túl nehéz lenne őket elolvasni
- elfoglalt tankok még mindig tervben vannak, de nem mostanság lesznek
- SerB a Wittman medál visszatérésével kapcsolatban most, hogy a Sztálin visszatért: "Van külömbség - Wittmant a német hatóságok kérésére vettük ki és nem szeretjük annyira, hogy összetűzésbe kerüljünk miatta Németországgal."
- SerB állítása szerint a britt 5-6os artik jól teljesítenek a statisztikák szerint, de még nem telt el elég idő a kiértékeléshez, ha lesznek változások, akkor a 8.9-ben lesznek
- AMX-30 Au.F1 megjelenése a WoT "nagyon nem valószínű"
- SerB állítása szerint a WoT támogatj a "quadcore" (4 magos) processzorokat, néhány kisegítő folyamat a segédmagokon számolódik
- lehetséges, hogy a Lorraine lefelé hajló szöge történelmileg -8 ("Zlobny tudja")
- Bolter medál azért lett kivéve, mert a 7 kilövés túl közel van a 6-hoz, és nem méltó extra jutalomra
- Storm azt mondja, hogy a 0.8.7-ben, a szerver ballisztikus kódja nem lett megváltoztatva, ezt azzal az állítólagos hibával kapcsolatban mondja, miszerint a lövés átrepül a tankon sebzés nélkül
- "túl sok ISU-152 van a csatákban" nem probléma Storm szerint
- HAVOK nem fogja megváltoztatni a tank mozgását, csak vizuális dolgokat
- 8.8 információ hamarosan érkezik
- SerB azt mondja, hogy habár a kliens oldali fizika (Havok) Hatással lesz a játék teljesítményére, nem fog hatni a többmagos gépekre, mert a kliens fizika a nem használt magokon fog számolódni
- az elfoglalt járművek nem lesznek kifejleszthetők a fejlesztési ágról (SS: értsd: nem normál járművek lesznek, hanem promóciós/prémiumok)
- SerB személyesen a T25AT tank létrehozásában segédkezett
- eldöntötték, hogy milyen alapszíne lesz a japán tankoknak, "majd meglátjátok, mikor eljön az ideje"
- szovjet közepes ág a 8.8-ban? "Ez egy bonyolult kérdés. Valahogy, kevesebb lesz, mint egy normál ág, valahogyan, több lesz...hamarosan meglátjátok."
- a "Teljesítmény módban" (főidőben, mikor a szervereken legnagyobb a teher), a szerverek közti csere nem fog működni a WoT-ban, pl. nem látod, hogy egy barátod fent van, ha egy másik szerveren játszik
- (SS: ha jól értem), mikor az ágyú sebzése számolódik, a sebzése arányosan növekszik a kaliber négyzetével (kaliber*kaliber), mialatt a modulsebzés csak a kaliberrel arányosan növekszik - plusz repeszpáncélon: "Csak olyan tankokra van tervezve, amik a való életben is rendelkeztek vele. De ez változhat a jövőben."
- E-10 álcafaktor: "tesztekből kiderül" (SS: mi a fene, nem azt mondták a fejlesztők, hogy E-10 nem lesz?)
-Panzer IIJ átütés a jelek szerint nem lesz buffolva
- Sacred Valley nyerési mutató "normális"
- legénység helyreállítás (feltört acc.-nál) hamarosan érkezik
- a történelmi csatákban, 19433-ban a Tigris király lesz, 1945-ben már nem annyira
- SerB azt mondja, hogy az 1945-ös történelmi csatákban, az alap Királytigris nagyjából az alap ISU-152-höz lesz egyensúlyozva
- prémiumokhoz kifejleszthető modulok nem lesznek
- az alap a történelmi csatákhoz a II: VH lesz, de más konfliktusokon körülötte (Khalkin Gol, Spanyol Polgárháború, Korea) is gondolkoznak
- SerB azt mondja, hogy nem szükséges külön megengedni eseteket amikben egy lövés több tankot átüt, mert ezek nagyon ritkák, lehet idővel lesz
- (SS: nem biztos jól értem) a modul HP veszteség a motortűz egy-fordulatával (benzin) "0,01+-25%"-al van számolva
- az "autoaim" az ütközési modell közepére céloz
- a tank fulladásának kiszámításakor, hogy mikor fullad és mikor nem, nincs különbség nyílt és zárt tető között, mert a fulladás pontja a sziluett középpontja (oldalról nézve)
-lehetséges, hogy a játékos statisztikáknál az átlagos és maximum szerzett XP a prémium acc. nélkül fog kiszámolódni (mint WoWpban)
- a jelek szerint, (lehetséges nem hiteles történelmileg) a szovjet Valentine által cipelt lőszermennyiség nem fog megváltozni
- IS-7 nem lesz leváltva
- FV215b (120) sem lesz leváltva
- SerB azt mondja, hogy WG álláspontja a Sztálin ügyben nincs  kapcsolatban a Company of Heroes 2 orosz botránnyal
- SerB véleménye a COH2-ről negatív
- nincs tervben a Gyorsított fejlesztésnél a legénység egyedi kiválasztása (vagyis, egy játékos maga választja ki, hogy melyik Legénységi tag fejlődjön gyorsabban)
- a lehetőség, hogy szabad XP Legénységi XP-be lehessen átvinni, fontolóra lett véve, de el lett vetve
- a "Tűzoltás" képesség megnövel a HP-t, amitől minden sebzés-fordulatnál csökken
- a halott legénységi tagok megnövelik a tűzoltási időt
- kisebb legénység nem olt lassabban tüzet, mint a nagy
- másik szerverre való átlépésnél fel kell oszlatni/ki kell lépni az aktuális szakaszból, ezt megváltoztatni technikailag lehetetlen SerB állítása szerint
- arany elhelyezés a játékban (SS: értsd: mire költik a játékosok az aranyat): "nincs komment"
- SerB azt mondja, hogy mióta bejelentették a free-to-win politikát, WoT befizetések száma nem csökkent
- egyensúlyi nyomás minden tankra egyedileg van eldöntve, az osztályára és szintjére alapozva, de vannak kivételek (nem minden azonos osztályú és szintű tanknak azonos az MM súlya)
- SerB a lengyel haragról a Sztálin üggyel kapcsolatban: "Nagyon sajnáljuk, hogy néhány játékos nem ért egyet a mi álláspontunkkal."
- Jagdpanzer E-100-nak túl kicsi a percenkénti-sebzése? "Milyen szörnyű..."
- az új német TD ág, új ágyúkat hoz
- SerB a többképességes legénységekről: "A legénységi képességek rendszere direkt úgy lett kialakítva, hogy lehetetlen legyen egy legénységgel az összes képességet kifejleszteni."
- SerB a roaminggal kapcsolatban arról, hogy félelem van, hogy EU/US szerverek tele lesznek szemetelve a RU roamerek által: "Lesz határ. Pl. századok 55%-os nyerési mutatónál nagyobb parancsnokkal. Találunk rendszert."
- a töltőknek miért van kevés kifejleszthető képességük? "A töltők képességeinek egy részét ki kellett venni."
- nem lesz különleges játékmód a privát acc. tulajoknak
- elméletileg lehetséges, hogy egy lövés a nyílt-tetejű járműbe behatoljon és visszapattanjon egy belső kiszögellésről, és kimenjen sebzés okozásnélkül
- a B-1-P ágyú súlya az Object 261-en helyes, "erős ballisztikus tulajdonságokhoz" van kötve (SS: itt SerB azt mondta, hogy "magas ballisztika" - nem tiszta, hogy erős lőszert értett-e alatta, vagy hogy a löveg magasabbra tud célozni)
- a jelek szerint a "Waffentrager"-eknek (2. német TD ág) jó lesz az ágyú mozgatási szögük
- fehér csíkok a szovjet tankokon jönnek, de alacsony a fontosságuk
- K: "Szerezhetek olyan tankot, mint M60/Ob907/Failöwe CW nélkül?" V: "És miért? A szép szemeidért? Lány vagy? Az sem fog segíteni, házas vagyok..."
- "White Tiger" nem fog visszatérni
- új küldetések? "nincs komment"
- az új test modulok nem fognak kijönni, csak jóval a 0.9.0-után

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése