2013. augusztus 1., csütörtök

31.7.2013 - 2. rész

- úgy néz ki, hogy a T92 mégsem lesz 8as amerikai könnyű tank
- SerB nem volt  a WG alelnöke kezdetben, vezető fejlesztőből lett előléptetve
- a chat átdolgozása után, a a klántagok Barát státuszt kapnak, amikor arról van szó, hogy lehet-e tőlük magánbeszélgetést kapni, vagy sem
- 8.7 után, az MM normálisan működik
- SerB a történelmi csatákról: "A normálisan megcsinált történelmi mód körülményes. Dolgozunk rajta. Várjatok a bejelentésre, lesznek a részeknek tesztelései. (beleértve olyanokat is, amik nagy valószínűséggel nem lesznek bent végül, de sok játékos vágyik rá, mert nem tudják, hogyan fog a játékon belül kinézni)"
- egy már lángoló tank újbóli félgyújtásának a lehetősége, technikailag változatlan, persze ez picit másként működik egy megsemmisült üzemanyagtartálynál (könnyebb megtenni, miután már sérült), de az nem egy valószínűségre épülő folyamat
- Object 416 kiegyensúlyozása a "szokásos" módon történik
- a 9es közepes tank probléma a 2. orosz ágon az információ általános hiányából fakad, nem csak a tervrajzok hiányából
- lehetséges, hogy az izraeli Centurion (Sho't Kal) HESH lövedékkel tüzelt a való életben (nem kapcsolódik a WoT-hoz, egy játékos egy filmmel kapcsolatban kérdezte)
- Nukleáris-meghajtású tankok (pl. TV-8) nem lesznek a játékban
- FV4202 a statisztikák szerint rendben teljesít
- a németek valóban kísérleteztek uránium átütőkkel a való életben (SS: de nem kimerült uránium, simán uránium, a wolfrám hiányának pótlására volt ilyen programjuk)
- mikor egy ágyú egy modult sebez (a "modul sérülés" egy rejtett érték), ez a sebzés is ki van téve a +/-25 véletlenfaktornak (SS: más szóval, a modulokra okozott sérülés nagyjából megegyezik az ágyú kaliberrel, szóval egy 100mm-es ágyú 100 sérülést okoz a modul HP-nak, de ez a 100 sebzés a valójában 75-125)
- lehetséges, hogy a WoWp 1es szintű gépek is 100%-os Legénységgel jönnek majd
- WG-nek van egy külön részlege, ami a játékon belüli gazdaságot figyeli (pl. a játék túlságosan tele van-e ezüsttel túl bőkezű jutalmak miatt)
- az előbb említett részleg felelős azért is, hogy ne legyen egyáltalán infláció a játékban
- lesz valamilyen gyakorló szoba szűrő átdolgozás (hogy könnyebb legyen gyakorló szobát keresni) "majd amikor elkészül"
- E-100 150mm ágyú azért használ HEAT lőszert és nem al-kalibereset, mert az ágyú csöve nem elég hosszú hozzá (SS: al-kaliberű átütőknek, mert alapból kisebbek, könnyebben befolyásolhatók környezeti tényezők által, hosszabb cső kell hozzá, hogy nagyobb sebességet és így pontosságot érjen el, különben össze-vissza szállnának)
- a legénységi tagok egyenruha képe nem fog megváltozni (SS: a Bundeswehr egyenruhák máshogyan néztek ki, mint Wehrmacht-é)
- LTP jelentése "Legkij Tank Provornova - Provornova könnyű tankja" - a tervezőjéről lett elnevezve
- IS-7 nem túl gyenge SerB szerint
- Az ok amiért a SU-85B-nek rosszabb a löveg mozgása annak ellenére hogy ugyan az a váza mint a SU-76-nak maga a löveg.
- Lehet lesz jutalom CW-t nem játszóknak is de nem lesz "ingyen" (vagyis nem lesz egyszerű megszerezni.)
- SerB azt mondja nem lehetséges olyan játékot csinálni ahol gépek és tankok egymás ellen mennek ugyan azon a  pályán.és azt mondja a WT fejlesztői akik eredetileg ezt megígérték lassan és csöndben hátrálnak ettől. (Igazából a kérdés az volt hogy a WoT és WT játékosok játszhatnának e egymás ellen de SerB félreértette)
- Külön szerver gyakorlásra ahol minden ingyenes? "És az nekünk mért jó?:)" (Storm válaszolt erre, nem SerB)

Igazából, serB korábban azt mondta, hogy Storm annyira felhúzta magát a sírókon, hogy egyre kevesebbszer megy fel a K/V fórumra, ami igaz is - évek óta nem válaszolt.

- a pletykák, miszerint a KV-1S a 122 mm-es ágyúval 7es prémiummá válik, hamisak (kategórikus válasz)
- K: "Miért rossz az MM? Ha nem válaszolsz, akkor elmegyek egy meetingre veled, és SOKAT fogok kérdezni!" V: "Oh, annyira félünk. Köszönjük a szórakoztatást."
- WoWp: oroszon kívül más nemzetek is kapnak "ground assault" repülőket, az egyik Junkers Ju-87 Stuka lesz 37mm-es ágyúkkal, kis bombázók  nem lesznek egyenlőre (pl. Su-2, Pe-2)
- játékon belül küldetés és event kezelőfelület: "amikor elkészül"
- a legvastagabb elülső páncéllal rendelkező projekt amivel a fejlesztők találkoztak az egyik franci projekt volt, 400mm-es páncélzattal, nem fog bekerülni a játékba (SerB azt mondja, hogy az oldalai viszont nagyon vékonyak)
- legénységi arckép szerkesztő (választható, hajstílus, szín, szem,stb.) egyenlőre nem lesz
- SerB azt mondja, hogy ha Japánt nem bombázták volna le a nukleáris bombákkal, akkor az I-O lehet felbukkant volna a valóságban is
- a fejlesztők nem tesznek közzé hivatalos tank nyerési mutatókat
- a belső modulok elrendezése nincs hatással a sebződésükre (SS: pl., ha a lőszerrekesz közel van a motorhoz, nem lesz nagyobb az esélye a sebződésre, mint máshol)
- lehetséges, hogy az új chat rendszerrel lehetséges lesz a WoWp játékosokkal chatelni WoT kliensből (acc. egyesítés)
- SerB azt mondja, hogy az E-75 teljesen kitaláció, nem épül a valóságra az E-50M-el ellentétben (SS kutatásai szerint ez nem így van)
- E-100-nek nincs alternatív Maus tornya játékbeli ok miatt: hogy csökkentsék a tápolás mértékét a kifejlesztéshez, ugyan ez igaz a Maus és alternatív tornyaira is
- Henschel E-100 torony teljesen kitaláció (SS: igen így van, ez valószínűleg egyik a legnépszerűbb kitalációknak)
- a tény, hogy a 128mm Maus és E-100 ágyúknak nincs csőszájféke történelmileg hiteles
- WG ügyvédei foglalkoznak a különböző WoT klónokkal (különösen a mail.ru Ground War Tanks verzióval)
- SerB azt mondja, hogy igazából a tank ágyú (a modul) egy szolid tárgy (el lehet találni) a beakadás kikapcsolása melett
- az új chat "Jabber" protokollokat használ majd, így lehet, hogy más Jabber kliensekből is lehet benne chatelni a jövőben
- Object 167M (fejlesztett T-62A) nem lesz
- az arany csak akkor lesz visszakapható, ha a tank drasztikus változáson esik át
- a T-34-1, T-34-2 és T-34-3 projektek kínai saját projektek voltak, hogy egy T-54-nek megfelelő tankot alkossanak a lehetőségeikhez mérten. Később, amikor a szovjetek segítettek nekik a T-54 másolatok elkészítésével, ezek a projektek elavulttá váltak.
- annak ellenére, hogy az IS-7 nagyon le van nerfelve a való életbeli megfelelőjéhez képest, nincs más tank amivel helyettesíteni tudnák
- a tengerpart széle (ahol a víz mossa a homokot, nem maga a víz) a WoT-ban, olyan átjárhatósági értékkel rendelkezik, mint maga a tengerpart

Pár érdekes info Ocerlord-tól:
- a 0.8.8 és 0.9.0 frissítések "hatalmasak" lesznek
- a 0.8.8 főleg "technikai frissítés" lesz (vagyis nem tartalomban, hanem szolgáltatások/funkciókban lesz gazdag)
- Overlord úgy gondolja, hogy a "8.8 tartalma folyamatosan lesz felfedve, Augusztus közepétől a hónap végéig"
- artikkal kapcsolatban: "Arti nem lesz olyan, mint 8.6 előtt. Ez tuti. Figyeljük a jelenlegi helyzetet. Minden lehetséges, beleértve újraegyensúlyozást is."
- azzal kapcsolatban, hogy arti lehet top 10es szintű a csatákban: "Mm javítás valószínű lesz a 8.8-ban"
- lesz egy apróbb 0.8.7.1 javítás hamarosan az éles szerevreken
- jelenleg nem dolgoznak nagyobb pályákon
- Overlord az E-25-ről: "Kemény döntés volt, hogy 6os vagy 7es legyen. Az egyensúlyozásért felelős srácok döntöttek az utóbbi mellett."
- A japán tankok 2014-ben jönnek
- K: "Mi a következő nagy dolog a fizika után?" V: "Játékon belüli küldetések, cybersport, átdolgozott CW, történelmi csaták, garázs csaták."
- 8.8-ban jönnek a Superpershing változások
- a 8.8 szovjet ágról: "a 8.8 funkcionális/szolgáltatás frissítés lesz. 5 új szovjet tank vár kifejlesztésre, 6-10es szinten."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése