2013. augusztus 25., vasárnap

Gamescon K/V

Egy Gamescon-on résztvevő játékostól származnak az alábbi információk, aki feltett pár érdekes kérdést a fejlesztőknek. Tartsátok természetesen észben, hogy ez nem 100%-osan lebiztosított információ, de hitelesnek tűnik.
Ezt tudtuk meg:
- A Japán oldal nagy valószínűséggel kijön 2013-ban
- Chieftain és egy másik 10es tank jöhet a Briteknek.
- FV215B valószínűleg újra lesz egyensúlyozva

- FV4202 sora (a bovinton-mérések után): a tank sokkal rosszabb, mint amire előzetesen számítottunk. A toronyról szóló információink helyesek (több páncél+kisebb nyílás), de a többi sokkal rosszabb. Challenger azt mondta, hogy kb. 8as közepesnek felelne meg a történelmi tulajdonságival. Más a helyére vagy a végső döntés még bejelentésre vár.
- Képesség alapú MM (Viktor Kisly szerint) nincs 100%-ban elvetve, de egyáltalán nem valószínű, hogy valaha lesz. A játékosoktól és a "globális" véleménytől függ.
- Kisly-nek nem befolyásolja a fejlesztést. Ő csak információkat ad a fejlesztőknek, és ők döntenek.
- A 2. német TD ág (egy fejlesztő állítása szerint), leginkább torony nélküli járművekből áll.
- A WT E100 TD -nek nem lesz előnye az álca, a mérete miatt, és a páncélzata sem lesz az előnye. De lesz neki valamilyen más előnye, hogy kompenzálja.
- a Garázs csaták el lettek tolva 2014 vagy akár 2015-re, belső tényezőktől és játékmenetbeli döntésektől függ. Lehet először század-csataként jönnek.
- +/-1-es szintszórás nem lesz egyenlőre, játék-benső döntések miatt.
- történelmi csaták az év végig kijöhet, de egyenlőre nem biztos... valószínűbb, hogy jövőre.
- CW valamiféle átdolgozást kap idén a 2. kampány után (talán roaming? passz)
- 30vs30 csaták tervben vannak, és fejlesztés alatt állnak (+nagyobb pályák). WoT 2.0 cím alatt fut a belső fejlesztés, mert masszív észrevevő, lő-táv, pontosság átdolgozást és más játékváltoztató dolgot hoznak magukkal. Egyenlőre nincs eldöntve, hogy ez hogyan fogja befolyásolni a játékot, a játékrendszert a jelenlegi kisebb pályákon amiken játszunk.
- A WG távolabbi terveiben szerepel a 100vs100 csaták valamikori bevezetése. Egyik fejlesztő szerint ez már technikailag most is lehetséges, de további tesztelésre van szükség (+a fejtörések, mint a 30vs30-nál jelenleg). Azt mondta, hogy általánosságban beszélve, kb. 3-4 évnyire van az érkezése. Az alap ötlet ez után az, hogy legyenek 100vs100 csaták CW-ben és századokban egyszer (ami nagyobb klánokhoz és pályákhoz vezet). Még a normál csatákban való megjelenésben is gondolkodnak.
Más játékok:
- World of Warships jelenleg belső tesztelési fázisban van. Lassú lesz a játékmenetben (a csaták valószínűleg hosszabbak lesznek WoT-os csatáknál), de sokkal gyorsabb, mint való életben lennének
- WoWs 95%-os biztonsággal ott lesz a 2014-es GC-n, Kisly szerint
- WoWs-ban lehet egyszer megjelennek a tengeralattjárók, a játékosok visszajelzésétől és a végleges játékmenettől függ.
- Total Annihilation nagy valószínűséggel WG játék lesz a jövőben
- Supreme Commander (Chris Taylor állítása szerint) nem valószínű, hogy újra felbukkan, mert sem terv sem ötletelés sincs rá jelenleg.

1 megjegyzés:

  1. inkább ne legyenek tengeralattjárók arra ott van a silent hunter sorozat és nagyon sokan nem szeretnék öket köztük én sem ,és ha berakják akkor tényleg peticiót küldök nekik és ez nem lesz vicc

    VálaszTörlés