2013. augusztus 14., szerda

WoWarpalnes - 0.5.1 előzetes


Hamarosan érkezik majd a 0.5.1-es patch a WoWp-hez. A következő újdonságokat fogja tartalmazni:

Új gépek
Kibővítik az Orosz repülők sorát a Yak típusú gépekkel. 10 darab új könnyű vadászrepülő ami a T4-T10 helyezkedik el. A T8-tól kezdődnek a sugárhajtású gépek a Yak 15-el. A 9es és 10es szintű gépek a Yak-19 és 30 lesznek.
I-17
Yak-1
Yak-9
Yak-15
Yak-19
Yak-30

Háborús légkör
A 0.5.1-el kicsit "akció dúsabbá" teszik a csatateret. A hajók a Bay és Pacific Ocean pályán harcolni fognak a háttérben. A Bay pályán még artyk is fognak lövöldözni a part menti hajókra. Minden földi(és vizi) célpontot lángra lehet majd lobbantani. Ezek mellet viszont hogy ne zavarja össze a játékosokat csak azok fognak füstölni amiket a játékos maga talál el.

Új felszerelés és Lőszer típusok
Lesz megerősített páncélüveg, plusz páncél lemezek, automata tűzoltókészülék vagy semlegesítőgáz az üzemanyagtartálynak. ‘Pneumatic Restarter’(pneumatikus újraindító) a meghibásodott motor újraindításához.
5 új lőszertípus kerül be.

Legénység képességek
Új képességek mellet (Navigátor: Bombadier, Veteran; Pilóta: Mentor, Sniper vagy egy univerzális tűzoltó képesség bármelyik legénységi tagnak) bekerül végre a barakk is alap funkciókkal így már átlehet majd képezni/rakni egy gépből a másikba a pilóták.

Egyéb
Átdolgozzák a pénzügyet, fizikát, a gépet tulajdonságait és a repülés modellt.
A magasságnak sokkal nagyobb hatása lesz a gépek teljesítményére.

Javítják a memória felhasználást és javítják a megfagyásokat is (CX: Hát remélem....)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése