2013. augusztus 3., szombat

2.8.2013

- (SS: ha jól értem), elméletileg lehetséges lelőni a lánctalpat a járműről HE lövedékkel, még ha máshol is találja el az a járművet. Mikor egy HE lövedék "sérülés gömb" kialakul (hogy meghatározódjon, melyik modulok sérülnek), maga a páncélréteg nem korlátozza, így lehetséges, hogy a lánctalpak a hatósugáron belül vannak, még ha a lövedék máshol is csapódott be, és a jármű belsejében robbant.
- a döntő szerep egy modnál, hogy eldöntsük hogy illegális-e az, hogy egyértelmű előnyhöz juttatja-e a játékost a játékban. Ha igen, akkor valószínű, hogy illegális.
- a 112 kínai prémium nehéz tanknak lesz HEAT arany lőszere, valószínűleg nem lesz korlátozott MM-je (találkozhat 10esekkel)
- a Waffentrager E-100 "nagy valószínűséggel" a 2. német TD ág, 10es járműve lesz
- a prémium T-44 jellemzői nagyjából kialakultak
- lehetséges a robbanás hatósugarával séríteni egy másik járművet, mikor a HE lőszer a célpont páncélján robban, és nem üti át
- ez a szituáció lehetséges: a Tiger köpenye láthatóan át lett ütve, de a tank nem sérült és a legénységi visszajelzés azt mondta, hogy "that one didn't go through" - mert a lövedék átütötte ugyan a köpenyt, de megállította a mögötte lévő toronypáncél
- elméletileg lehetséges, hogy a lövés átüsse a páncélt, megsemmisítsen egy modult bent, majd megint átüsse a páncélt és kijöjjön a túloldalt
- vannak tervek másfajta víz fizikára, de nem mostanság lesz
- a beállítható felfüggesztés nem lesz berakva a WoT-ba (SS: ez a STRV és E-10-et érinti, amik közül egyik sem lesz WoT-ban)
- a top tier japán tank a Type 74 prototype lesz, ST-B1
- LTP gyorsabb, mint a T-127, pedig gyengébb a motorja? "Jobb minőségű felfüggesztés"
- SerB németen kívül angolul is beszél
- a felfüggesztés minősége nem lesz nyilvános (a garázsban)
- nem lesz napszak változás (éjjel/nappal) az évfordulós garázsban
- SerB a sírásról, hogy az LTP 50%-os legénységgel érkezett: "Bocsássatok meg nekünk, hogy nem adtunk nektek teljesen kielégítő ajándékot a mi születésnapunkon. Remélem, hogy a ti születésnapotokon, olyan ajándékot adtok a ti barátaitoknak, amiről álmodnak."
- K: "De a játékosok egész évben nektek adják a pénzüket!" V: "Érdekes. És én még azt hittem, hogy kapnak valamit a pénzükért."

Overlord:
- 2014 EU ág? "Nem 100%, hogy 2 nemzetet adunk ki, 2014-ben."


És ráadásnak jöjjön a legfrissebb RNG, aki még nem látta volna:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése