2013. augusztus 28., szerda

28.8.2013

- The_Chieftain, US fejlesztő és tank szakértő, egy 3. US TD ágért lobbizik. Azt mondja, hogy van pár lehetséges 3-6 -os szintű jelölt, de a magas szintek problémásak.
- ha van mondjuk 'A' tank és 'B' tank, és 'A' tanknak sok lóereje van de rossz terepjárhatósága, mialatt 'B' tanknak kevés lóereje van, de jó terepjárhatósága, akkor lehetséges tesztelni a különbséget a gyorsulás megfigyelésével: 'A' tank jobban fog gyorsulni alacsony sebességnél

- SerB postolta ezt a képet, amikor egy olyan képről kérdezték, amin a Superpershingnek "fülei" vannak a tornyán

- a jelek szerint, nem lesz 100%-os Legénység kiképzés ezüstért
- történelmi információ a Chi-Nu Kai-ról közzé lesz téve
- egyenlőre nincsenek japán 8as prémium jelöltek
- az E50/75 legjobb motorjának kifejlesztésére elköltött XP nem lesz kompenzálva:
"Nem volna logikus. Volt egy tankod elit konfigurációban, és lesz egy tankod elit konfigurációban. Mit kéne kompenzálni?"
 és
"Mi volt a célja a legjobb motor kifejlesztésének? Elit tank. Ez volt a cél, nem? Seeenkinek sem kell csak a motor a tank nélkül. A változtatások után a játékos egy elit tankot kap. Szóval mit kéne kompenzálni?"
 és
"Mindannyian úgy állítjátok be, mintha a játék kemény munka volna, amit kompenzálni kéne. Vagy nem úgy játszottatok, mint mindenki más, a játék öröméért? Mit kéne kompenzálni? A játékban eltöltött szórakozást/játékörömöt?"

- a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem növelik meg az E-100 kifejlesztéséhez szükséges XP mennyiséget, hogy kompenzálják a kivett motort, mert így is túl soknak tartják az E-100 kifejlesztéséhez szükséges XP-t
- a különböző hang, az Object 140 és T62A ágyúelsütés között egy hiba
- a kompenzációs politika megváltozott a SU-85 eset óta (SS: elvesztette a legjobb ágyúját, és XP kompenzációt adtak érte). SerB a SU-85 esetről: "Az másfajta szituáció volt. A 10mm a SU-122-n például kívül esett a fő fejlesztési soron (SS: ami egy új tankhoz vezet) és az ágyú kifejlesztési pont tisztán azonosítva lett."
- az E-75 terepjárhatósága buffolva lesz közepes és puha talajon a teszt 2. körében
- nincs tervben modern tankok bevezetése a WoT-ba
- a játék Bigworld motorja és a Havok-nak semmi köze ahhoz, hogy nem lesznek modern tankok a WoT-ban
- K: "A nyilvánvalóan túl erős Object 268 nerfelve lesz?" V: "A noobok mindig úgy gondolják, hogy a "kiegyensúlyozatlan" tankok megakadályozzák, hogy arassanak a csatamezőn, nem pedig a saját játékképességeiket hibáztatják."
- parancsnoki tankok (kevesebb HP, nagyobb látótávolság és rádiótáv) még mindig tervben vannak, "amikor elkészülnek, lesznek"
- Foch és T57 nem azért lesznek nerfelve, mert sírnak miattuk, hanem mert kiugranak statisztikailag (DX: hát persze, hogy nem. talán az emberek a statisztikák szerint "jogosan" sírtak. hmm ki gondolta volna? xD - de akkor lehet máskor is volt ilyen? O.o görgethetném xD)
- az arti nerf statisztikák már rendelkezésére állnak a fejlesztőknek, SerB azt mondja, hogy elértek minden kitűzött célt

E-100 modell változás Orkel jóvoltából:
- a test valamivel hosszabb lesz
- a lánctalpak kicsit mozgatva lesznek (előre és fel)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése