2013. augusztus 3., szombat

3.8.2013

- SerB azzal kapcsolatban, hogy a "Stalin" feliratok eltüntek (a jelek szerint, csak az EU szerveren): "Nem én voltam, vagy Storm - az európai iroda foglalkozik Európával, és habár ők (vagy legalábbis egy részük) azt szokták ordibálni, hogy Sztálinért! mikor részegek, úgy gondolták, hogy nem érdemes összetűzésbe kerülni miatta a helyi internet-patrióták egy részével - nem a mieinkkel, nem szovjet, burzsoá emberekkel.
- történelmileg, volt egy projekt a BL-9 -es ágyú IS-3 -ra való felszereléséről (benne van az archívumokban, SerB lehet ír majd róla egy könyvet)
- nem tudni mi lesz a Sztálini feliratokkal, miután életbe lép a roaming (SS: mármint, hogy lesznek-e "Sztálinért!" feliratos tankok EU szerveren, mikor átjönnek roamingban az oroszról)
- K: "Spammolni fogom, hogy "Sztálinért!" mikor átmegyek roamingban az EU szerverre!" V: "Az országod biztosan sokat fog nyerni vele, és minden kétség nélkül meg fogod védeni a történelmünket a revízióra éhesek támadásaitól!" (irónia)
- K: "Láttam olyan WoT képernyő-lopást (tudjátok screen shot ) ahol a töltő megsemmisítette a tankot, mert elejtett egy töltényt. Milyen feltételek mellett történhet ez?" V: "Ez egy különleges tulajdonsága a játékunknak, a játék adminisztrátorai használják a játékosok büntetésére. Egy másik az, mikor a Parancsnok fejbelőheti bármelyik legénységi tagod a pisztolyával, a Vezető szándékosan vízbe fojthatja a tankot, a Rádiós megadhatja a tank helyzetét az ellenséges artiknak, és a Lövész a társaikra nyithat tüzet."
- SerB a modell hibákkal kapcsolatban (pl. KwK 40 L/48 túl rövid): "Minden lehetséges, ez alól nem kivételek a hibák sem."
- a Panther legnagyobb motorjának a kivétele a tank történelmileg hitelesebbe tétele miatt fog bekövetkezni
- KwK 44 L/70 ágyú nem volt erősebb a KwK 42-nél (SS: KwK 44 cseh Skoda fejlesztés volt a APnther Ausf. F -re, jobb volt az optikája, de erő szinten az ágyú ugyan azokat a lőszereket tudta használni, mint a KwK 42)
- KV-122 (KV-1S 122mm ágyúval) történelmileg valóságos
- E-25-nek azért jó a látótávolsága, mert "jó az optikái"
- legfelső szintű német és orosz HE lőszer túl drága? "Ne lövöldözz a legfelső szintű HE lőszerrel."
- K: "A jelenlegi orosz könnyű ág túl ronda, kijavítjátok?" V: "Bocsánat, de a 40-es évek beli tank tervezők nem igazán törődtek a mi ág szépségünkkel."
- játékon belüli éppen futó event megnézhetőség? "Amikor elkészül"
- volt WG céges buli a 15. évforduló alkalmából "különböző italokkal"
- lehetséges, hogy a franciák és kínaiak kapnak alacsony szintű könnyű prémium tankot
- SerB azt mondja, hogy a leghosszabb ideig tartó vereségsorozata 15 vereség egymásután volt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése