2013. szeptember 1., vasárnap

1.9.2013

- ahogy korábban említettük, jelenleg a WoWp-ban a csata hossza kb. 4 perc (ami megközelítőleg a WoT csata idejének a fele). SerB azt mondja, hogy az XP bevétel úgy lesz beállítva, hogy a 10es szint kifejlesztése kb. ugyan annyi csatába kerüljön, mint WoT-ban.

- Tajvani TD-k a kínai ágon? "Sajnos, nem találtunk még egyet sem."
- ha kifejleszted az Object 140-et a 8.8-ban, akkor még mindig ki lesz fejlesztve, mikor az Object 430 kijön (SS: de nem lesz automatikusan kifejlesztve)
- K: "Meglesznek változtatva a Maus jellemzői? És kérlek trollkodás nélkül válaszolj." V:".......... (itt trollkodás lett volna, de azt kérted anélkül válaszoljak :P)
- a motor kompenzáció az E50/75-nél (korábban WG szilárdan állította, hogy nem lesz) egy "kis megbeszélés" eredménye
- SerB arról, hogy miért buffolták a már eleve erős tankokat: "Az erős (SS: nem erősebb, hanem) kidolgoztabbá/fejlettebbé válik, miközben a gyenge plusz impulzust kap, hogy erősebb legyen."
- SerB azt mondja, hogy a T15E2 ágyú átütése történelmileg hiteles, csak újra lett számolva orosz szabványok szerint (SS: azoknak akik nem járatosak benne: az oroszok másfajta módszertant használtak mint az amerikaiak vagy németek, mikor átütő lövések kiszámolásáról van szó. Más szóval, ha egy orosz teszt 170mm átütésre végződött, akkor ez NEM felel meg az amerikai 170mm teszt eredményeknek. Átszámításokat kell végezni.)
- ráadásul (a fentebbihez kapcsolódóan), nincs szükség Hunnicutt szerinti eredmények bemutatására a fejlesztőknek, tudnak a könyveiről, SerB azt mondja, hogy az átszámítási rendszer mindenképpen helyes
- T-50-2 nem lett megváltoztatva (kidobva) korábban egyszerűen azért, mert WG nem jutott el addig odáig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése