2013. szeptember 9., hétfő

8.9.2013

- KV-1S nem lesz nerfelve, hanem ketté lesz szedve KV-85 és KV-122-re (SS: KV-122 valószínűleg 7es lesz, de nincs megerősítve)
- a 8.9-ben, néhány 4-7es arti buffolva lesznek (amik túlságosan le lettek nerfelve)
- a legnagyobb szintű artikhoz nem nyúlnak, a statisztikáik rendben vannak
- második CW kampány Október végén kezdődik, 4-6-8-10es szintű tankokat fog használni (a jelenlegi század szabályokra alapozva)

- WoWp: klimatikus zóna (mármint: téli vs nyári pályák) nincs hatással a gép teljesítményére
- K: "Miért jár olyan kevés XP és ezüst a foglalásért?" V: "A kapzsiság rossz dolog."
- T23 vissza fog térni, "meglepő módon"
- a 6os és 8as szinteken nincs baj az MM-el, SerB szerint
- K: "Szakaszoknak rosszabb az MM-je?" V: "Összeesküvés!"
- a több-ágyú rendszer előbb jön egy picivel, mint a több-torony rendszer
- Severogorsk jól teljesít magas szintű csatákban
- a prémium acc. tulajoknak szánt új dolgok nem lettek eldobva, de egyelőre nem lesznek bejelentve úgy néz ki
- SerB szerint a nagy kaliberű csőszájfékes ágyúk nagyon leleplezik a tankot (SS: sokkal jobban, mint a kisebb kaliberű és csőszájfék nélküli ágyúk)
- Egy játékos kettő megközelítést vetett fel a WoT-ba készülő tank folyamatra, hogy ezek közül melyik helyes: vagy SerB kiválaszt egy szintet és megkéri a tervezőt/történelemkutatót, hogy rajzoljon fel/találjon valamit, vagy először Storm vázoltat fel egy járművet és utána keresnek neki megfelelő szintet. SerB megerősíti, hogy mindkettő megközelítés megtörténik.



Most pedig egy kis érdekesség a 7.9.2013 helyett
forrás: http://ria.ru/defense_safety/20130907/961498616.html#ixzz2eDukizUE
Az Orosz Védelmi Hivatal sajtóközleménye szerint, a World of Tanks online játék vonzová teszi a fiataloknak a katonaság páncélozott ágát és a jövőben az új tankos kiképzés egyik lépése lesz, mondta Lieutenant-General Alexander Shevchenko, az Orosz Honvédelmi Minisztérium páncélozott járművek osztályának a vezetője
" Úgy gondolom, hogy minél jobban hagyatkozunk a számítógépes technológiára, a játék felhasználói egyre különlegesebb jelöltjeink lesznek. Úgy gondolom, hogy a járműveink leendő legénységeinek egyik felkészülési állomása lesz" , mondta Shevchenko a “Echo Moskvy”rádióban.

...............

DX: hmm, hát nem tudom melyikőtöknek mond valamit az "America's Army". Akik nem tudnák, ez egy ingyenes FPS az amerikai hadsereg kiadásában, aminek az a célja, hogy a játékosok megismerkedjenek a hadsereggel, a fegyverzettel, a használatukkal, stb.. Maga a hadsereg is használja a katonái kiképzésében. De persze azért az más, mint WoT jóval. Személy szerint akkor inkább "Red Orchestra"-ban lévő tank vezetést tartanám jobb kiképzésnek.

De mit tudhatom én, 55+%-os nyerési mutatóval rendelkezők, hajrá XDD

2 megjegyzés: