2013. szeptember 24., kedd

23.9.2013

- annak a lehetősége, hogy új legénységi tagot lehessen venni 100%-al és 4 képességgel, olyankor, mikor a legénység többi tagja 4 képességgel rendelkezik és kell még egy tag a következő járműbe, nem lesz
- K: "Hol sírhatnak a játékosok a tankok buff/nerffekkel kapcsolatban?" V: "Sehol. Lehetséges sírni egy aktuális paraméterekről amiket történelmileg hitelessé akarunk tenni amennyire lehetséges, pl. "a sebesség helytelen" vagy "Találtam egy helyes páncél tervrajzot ami a játékban máshogy van." De általánosságban értelmetlen a tank egyensúlyról sírni."

- a különleges "csengő" hang, amikor egy ellenséges jármű modulját sebzed (kritikus sebzés) nem fog visszatérni
- Object 907 jutalom tank marad, biztosan nem lesz bevezetve normál tankként
- nincs külön WG részleg ami a WoT és 3. oldali szoftver közötti konfliktusokat kezelné
- lesz lehetőség, hogy a tankost átképezzük egyik posztról a másikra XP vesztés nélkül (pl. rádiós töltővé), ez viszont biztosan nem jön 0.8.9-ben (lehetséges lesz képzettségi pont veszteség nélkül, de aranyért)
- Storm az MM súly kivételekről: "Igazából az lenne a legjobb, ha nem lennének kivételek. Nem csak komplikálják az MM rendszert, de a játékosok MM működésének felfogását is összezavarják. Csak különleges esetekben tesszük."
- a rendszer ami növelné a legénység képzettségi szintjét arra alapozva, hogy hány csatát ment velük a játékos (SS: pl. egy legénység 100% javítással és 10e csatával +10% bónuszt kapna, egy 100%-os 1e csatát megélt legyénységhez viszonyítva) nem lesz bevezetve
- a jelek szerint van egy másik "T-64-szerü" jelölt a legnagyobb szintű tanknak (nem feltétlenül orosz): "Amikor meglátjátok, nagyon meg fogtok lepődni" (SS: korábban megint felbukkant infó egy T-54 "könnyű tankról"... ki tudja?)
- amikor a kifejleszthető testek kijönnek, lehet, hogy lesz néhány járműnek (főleg a prototípus/paron létezett projektek) nem lesz a 2. test megjelenítve
- elméletileg lehetséges, hogy a japán nehéz ág - amíg nem találnak alacsony szintű nehéz tank jelölteket - ideiglenes a közepes ágból fog indulni (ahogy a Kínaiaknál)
- dinamikus tank jellemzők a garázsban: "amikor elkészül"
- jutalom/ajándék tankok a "fontos csoportban" vannak, amikor az egyensúlyról van szó


Ranzar videó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése