2013. szeptember 23., hétfő

22.9.2013

- Nem lesz opció a régi statisztika oldal visszahozására.
- Nem lesznek mostanában új képességek
- A fejlesztők gondolkodtak a felszerelés hely növelésén, de úgy döntöttek mégsem, mert "a döntés hogy mit rakj a tankra az is a játékmenet része, ha mindent rálehetne rakni akkor kisebb lenne a jelentősége"
- Storm állítása szerint, a nagy játékok (BF3, GTA 5 stb.) megjelenése szinte semmilyen hatással sincs a WoT játékosszámra, voltak ideiglenes nagyobb százalékú visszaesések 
- Storm megerősíti, hogy a 2 csapat MM súlyának a különbsége nem lehet nagyobb 10%nál.
- Az hogy láthatod az olyan tárgyak lerombolását amiket olyan tankok okoznak amiket még nem fedezett fel a csapatod direkt lett így tervezve.
- Tervben van egy egyszerübb rendszer a játékosok és tankszázadok keresésére.
- Storm azt mondja hogy a bokortól a tankig mért távolság (15 méter szabály) a bokor közepétől a tank közepéig van számolva, de nem teljesen biztos ebben.
- Storm azt mondja (8.8as packet loss hibával kapcsolatban) a patchben nem volt játék motor update,  de ez a probléma a 0.5.3as WoWp-nél is fennáll.
- K: "SerB, mért van az hogy egy játék aminek relaxálnia kéne, olyan sok negatív érzést kelt?" V:"Szerintem ez azért van mert "sok játékos" gyerekes, irigy és mindenki mást hibáztatnak magukon kívül."
- A legjobb álcaértékkel rendelkező tank a 8.8ban? "Nem mondjuk meg"
- Azért nincs "álca idő meghosszabbítás" mert a fejlesztőknek egy komplikáltabb rendszert kéne kidolgozniuk.
- Fogyócikk ami a legénység XP-t növeli? "Várjatok a bejelentésre "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése