2013. szeptember 7., szombat

6.9.2013 + A kártyák lelkében bízzunk, vagy csak olvasgassunk, és a szombati rajzfilm?

Nem sok van a mai napra. Élvezzétek a hétvégét, a nyár még küzd az ősszel, használjátok ki.

- SerB azt mondja, hogy nagyon kevés al-kaliberű és HEAT lövedék volt a II.VH-ban, a tankok lőszermennyiségének 2/3-a HE volt
- T28 és T28 Proto-nak különböző típusú elfüggesztés-fejlesztő felszerelése van, mert nem azonos az alvázuk
- Storm az ágyúk történelmi átütőképességéről: "Történelmi, ahol lehetséges."
- egyelőre, 5ös Flak 41 88mm L/74-nek azonos lesz az átütése mint a PaK 43 L/71-nek, de a "tesztek majd megmutatják", hogy így marad-e (SS: nagy valószínűséggel nem, történelmileg a Flak-nak kisebb volt az átütőereje)
- Sturer Emil nem Sturer Emil névvel fog szerepelni a játékban, mert az csak egy nem hivatalos név volt
- magas szintűeknek (Sturer Emil, Waffenträger) csak 20mm-es páncéljuk lesz (golyók ellen)
- történelmileg, a "klasszikus" Waffenträger-ek (SS: mint ahogy az Ardelt ésSteyr emberek linkelik) nem hosszú 105mm-esre lettek tervezve, hanem csak 88mm és 105mm howlitzer-re, ezért nincsenek magas szinten, kb. 7es szintre passzolnak

World of Tanks: Rush:
Mint tudjátok, készült a WoT-ból kártyajáték, sajnos egyelőre csak orosz nyelven lesz elérhető. A Moszkvai Igrokon 2013 társasjáték fesztiválon lesz bemutatva, Szeptember 14 v. 15-én. Nem biztos, hogy vannak tervek egy angol nyelvű megjelenésre. De a rajzstílus és terminológia azonos a WoT-al, így a WoT játékosok otthon érezhetik maguk benne.



Girls und Panzer: WoT
Nem tudom hányan halottatok róla, vagy láttátok a Girls und Panzer nevű animet (Japán rajzfilm - ne kövezzetek meg a kifejezésért). A lényege az, hogy "Panzerfahren" nevű küzdősportot űzik a lányok, ami tankokkal való "sportmérkőzésekben" nyilvánul meg. Harcművészet tankokkal, röviden. Japánban való népszerűsítés céljából a WG összefogott velük, és kiadják a WoT-os verziót, aminek célja a japánok WoT-al történő megismertetése. Hivatalos angol verzió nincs belőle, úgy tudjuk.
  


Ranzar videó:
Eddig nem linkeltem be őket, személy szerint hullámzó a minőségük és humoruk, de ne én mondjam meg nektek :D Ranzar régóta készít egy WoT os rajzfilmet, a tankok karikakúriájával,  itt a legújabb.



2 megjegyzés: