2013. szeptember 15., vasárnap

14.9.2013 + hétvégi vidámkép :P

- Storm az orosz szerveren lévő hosszabb várakozási idő javításával kapcsolatban: "Szükséges kinyomozni (SS: egyértelműen leszögezni/megtalálni) a jelenlévő problémákat, hogy később kijavíthassuk.
- K: "A japán tankosok miért szőkék, és miért van olyan nevük mint Emil és Dietrich?" V: "Azok szövetséges kölykök csereprogramban" (SS: jelenleg a japán legénység a Chi Nu Kai-ban - 8.9-ben jövő japán prémium tank - időlegesen német legénységgel rendelkezik.)
- ha vesztesz és kapsz egy bizonyos eredményt, ugyan annyi XP/ezüstöt kapsz, mint ha nyertél volna ("curagous resistance" - magyarul nem tudom még, hogy mi a neve, legyen vitéz ellenállás :P). Storm azt mondta, hogy más verziók (SS: a kérdező játékos pl. okozott sebzésért javasolta) rosszabbak különböző okok miatt (és mikor tovvább rágták miatta a fülét azt válaszolta: "az irigység csúnya dolog")
- továbbá a fenti kérdéshez kapcsolódóan, egy másik játékos azt javasolta, hogy simán legyen a legtöbb XP-t szerzett játékos a vesztes csapatból jutalmazva. Storm erre azt válaszolta, hogy ez megint oda tartozna, hogy egy csapat veszthet 15-0-ra és senki sem mutatott igazi vitéz ellenállást, és ilyenkor ostobaság volna ezt jutalmazni.
- megint a fentebbiekhez, hogy miért nem állítanak be egy minimális XP határértéket egy ilyen jutalomhoz, Storm ezt válaszolta: "Minden szinten az XP értékek különbözőek. Minden szintnek más határértékkel kéne rendelkeznie? Az igencsak bonyolult lenne a jutalomrendszer viszonylatában. És ha pontosan 1XP-vel szerzel kevesebbet, mint a határérték - nem éreznéd rosszul magad? Más-szóval, a medál azért lett követelményként kiválasztva, mert azt a legegyszerűbb megérteni. Kapsz egy medált - kapsz jutalmat.
- lehetséges, hogy a Mesterlövész medál (a fentiekhez kapcsolódva) újra lesz gondolva, mert ezt a legkönnyebb megszerezni és a legtöbb gondot is ez okozza, főleg a gyorstüzelésű ágyúkkal.
- nem lehetséges meghallani az ellenséges tankot, egészen a felfedezéséig
- a hiba, hogy a chat-szűrő állandóan be van kapcsolva javítva lesz (SS: 8.9-ben)
- Storm megerősítette, hogy a Type 62 modell megváltozott a 8.8-ban, valamint az arany lőszerei nerfelve lettek és automatikusan el lettek adva teljes áron


Moszkva reptér:



Ifjúság xD


(18 éven felülieknek) És használjátok ki a viszonylagosan kellemes időt, jó-jó kockulni kell, de azért még egy kerti grill belefér egy sörrel. Vagy WoT-ozás egy sörrel, próbáltátok? Nem lesz jobb játékos tőle az ember :D


És végezetül miért is ne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése