2013. szeptember 12., csütörtök

11.9.2013

- Storm megerősítette: KwK = tank ágyú, PaK = anti-tank ágyú (SS: sokan össze vannak zavarva a jelölés miatt. Habár a való életben gyakran voltak valamilyen módosítások mindkettő ágyún, igazából mindkettő kb. egyenlő. Más szóval: egy ágyú PaK-al jelölve a játékban KwK helyett, nem jár semmilyen bónusszal.)
- igencsak valószínű, hogy a statisztika képlet át lesz dolgozva, a visszajelzésektől függően
- T-34-3 játékon belüli kiértékelése "nem fog tovább tartani egy hónapnál"  - pár hét, míg a játékosok hozzászoknak, és pár hét az adatgyűjtés  (SS: utána lehetséges, hogy buffolva/nerfelve lesz)
- a személyes statisztika mostantól csak az átlagos sebzés/csata veszi figyelembe osztálytól függetlenül (SS: "sealclubbing" - mikor a tapasztaltak direkt a kezdőkre vadásznak -  elkerülésére)
- az új statisztika készítésénél a fejlesztők nem csak lemásoltak "hatékonysági mutatót" vagy más mod alapú statisztikát, mert "rossz lenne sok emberre nézve"
- K: "Úgy gondolod, hogy egy noob-nak 20k csatával jobb statisztikájának kéne lennie, mint egy unicum-nak 5k-val?" V: "Nem hisszük. Ha hitről szeretnél érdeklődni, akkor menj templomba."
- LT átlagos élettartama a csatában nem számít a statisztikába
- Storm azt mondja, hogy a pontos páncél változtatások néhány tanknál nem lesznek hivatalosan kiadva
- K: "Új újradolgozott pályák a 8.8-ban jól játszhatóak, más pályák is át lesznek dolgozva, azokra az elvekre alapozva, mint ezeknél?" V: "Lehetséges"
- Storm megerősítette, hogy az auto-ban rendszer át lett dolgozva, és azért nem került be a hivatlos javítási jegyzetekbe, mert kifelejtette (DX: aki nem tudja. az új rendszer hibás lett, mert pl. tolásért is bannolt. De vissza lett állítva 8.7-es állapotra a rendszer a javításig,)
- Storm szerint, a legjobb mutató egy játékos képességeire, a nyerési mutató, és átlag XP/csata
- K: "Mi lenne, ha véglegessé tennétek az XP szorzót a csatában top 3 helyezettnek?" V: "Egy másik fórumtéma szolgál a javaslatokra. Menj oda sírni."
- úgy tűnik van valami hiba a chat rendszerben, aminek következményeként a teljes szöveg eltűnik, vagy rosszul van fogalmazva, Storm kivizygálja
- a 8° nominális lefeléhajló szög az E-50M 105mm gun Ausf.K csak akkor érvényes, mikor a jármű oldalánál céloz, nem mikor előre
- Storm szerint az MM rendesen működik már
- még vitatják, hogy lesz-e magas szintű "kapcsolat" a létező német ágakból az új TD ágra
- nem lesz különleges eggyütható az artiknak az új statisztika rendszerben
- Storm megerősítése szerint a jövőben, a megváltoztatott arany lőszert csak ezüstért lehet eladni a vételi árukon

8.8 MM tábla

WG Statisztika képlete:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése