2013. szeptember 22., vasárnap

21.9.2013

- nem lehetséges WoWp pályákat betenni WoT-ba, mert mindkettő másként készül (SS: a kérdéses pálya a WoWp "Eastern Border") - SerB azt mondja, hogy készülnek jól kinéző pályák WoT-hoz is, de mások
- a pályákkal kapcsolatban SerB azt is elmondja, hogy ha át akarnák alakítnai a WoWp pályákat WoT-ba, az annyi munkába kerülne, mint egy új pályát az alapoktól készíteni

- még túl korai ahhoz, hogy tudni lehessen mennyire növekszik meg a gépkövetelmény majd a WoT-ban, a fejlesztett grafika bevezetésével
- Gvozdika nem kerül be WoT-ba
- egyelőre, a játékos által pálya kikapcsolás lehetősége nem kerül be a normál csatákba
- Japán Type 89 (I-Go) közepes tank a japán nehéz ághoz van félretéve, de SerB elmondása szerint az ágnak hiányzó tankok gondjai vannak középső szinteken (még nem találtak semmit)
- WoWp is küzd masszív csomagvesztéssel. Javítják (SS: reméljük WoT-ban is)
- nincs különbség a dinamikus (gyorsulásban) abban az esetben ha a manuálisan áll meg (S gomb) vagy abban az esetben, ha szóközzel, nem lesz köztük különbség
- többmagos támogatás? SerB: "Már mondtam, hogy van ilyen" - később Storm kibővíti:

"A játék már most is támogatja a több magot, kettő magot használ. A begyűjtött statisztikák alapján, a játékosok 70%-a használ egy vagy kétmagos processzort. A 3. és 4. mag akkor lesz használta, mikor bevezetjük a kliens oldali fizikát. Különben, ez nem csökkenti a videokártya jelentőségét. Pl. mikor én Nvidia 550Ti-ről 660Ti-re váltottam otthon, lehetőségem nyílt nagyobb beállításokkal játszani azonos teljesítménnyel."

- K: "Miért vették ki a farönköt a T-34-3-ról? T-54 és Type 59-nek van. " V: "Erdőhiányból"
- a tény, hogy a WT E-100-nak a hátul van az ágyúja a súlyelosztás miatt van (SS: igen, ez valósághű valóban, és éppen ezért nem realisztikus a Krokodil)
- az, hogy sok tankot "átugranak amilyen gyorsan csak lehet" (SS: azt hiszem így értette) nem számít problémának SerB szerint
- STB-1 nem kap beállítható hidraulikus felfüggesztést, a távolsága "normális" lesz
- lehetséges egy ellenséges tankot úgy meglőni, hogy a lövedék átmegy egy páncélon, átrepül belül, átüt még egy páncélt, és megsemmisít egy külső modult belülről (lánctalp)
- a hibák ebből a videóból (konkrétan a ez egyhelyben forgás és lövés áthaladása a célponton) felderítés alatt állnak
- sok kisebb hibajavítás lesz Achievements táblában a 8.9-ben
- egyelőre nem tudni, hogy melyik Nvidia kártya fog a legjobban együttműködni a fejlesztett grafikával, WG teszteli a lehetőségeket
- Storm szerint, "nem szükséges" kitiltani a noobmetert (XVM)
- Storm szerint az, hogy a Küldetések bevezetése óta több bot lenne a játékban, nem igaz
- Storm állítása szerint, sok játékos hozzáállása az ázsiai pályákhoz negatív (SS: ahhoz a kéréshez kapcsolódóan, hogy a Nagy Fal pálya legyen a normál szervereken is és ne csak a kínain)
- régi kidobott pályák nem lesznek kiállítva
- az új pálya ami a 8.9-ben jön "jónak néz ki", amerikai pálya lesz bányákkal
- K: "Több változás lesz 9.0-ban, mint 8.8-ban?" V: "Először a 8.9-et kell kiadnunk. Sosem lehet tudni mi történik a gyártás alatt - néhány dolog későbbi javításokra csúszhat."
- a fejlesztők elgondolkoztak azon, hogy egyáltalán ne engedjék a csapatsebzést/ölést, de elvetették
- ahhoz fűződően, hogy játékosok arra panaszkodnak, hogy más játékosok taplók: "Azok az emberek körülötted élnek"
- a japán ág után az EU ág lesz (SS: nem jelenti azt, hogy "azonnal utána", hanem mint ág)
- még nem dolgoznak az EU ágon
- még nincs eldöntve, hogyan fog működni az EU legénység
- az fejlesztési fa egy-nemzet ágakból fog állni (nincs keveredés)
- alap jármű lehetne pl. Fiat 3000, vagy Strv m/21-29
- lehetséges, hogy a processzor terhelés csökkentésére létrehozott WoWp megoldás (grafikus kártyára terhel) hibakeresve és WoT-ba használva lesz
- PC WoT nem fogja berakni a Mesterlövész módba az ágyúcsövet, úgy mint WoT Xbox-ban van
- nem lesz aukció a WG projektekben (SS:  SerB szarkasztikusan mondja, hogy előre megmondta a Diablo 3 aukciós ház bukását valamelyik korai kérdésben és igaz lett - Blizzard jövőre bezárja Diablo 3 aukciós házat, mert tönkreteszi a játékot)
- SerB azt mondja, hogy volt pár "apróbb dolog" amit a játékosok fórum javaslataiból vettek, de nem emlékszik melyikek
- a kliens oldali fizika erősen megnöveli majd a terhelést a gépen, de kikapcsolható lesz
- történelmi háttér és valós fényképek nem lesznk a történelmi csata betöltése közben
- legénységi modellek (SS: mármint, hogy látható legyen legénység) nem lesz WoT-ban, még a fejlesztett grafikával sem
- a mobil videokártyák FPS csökkenését vizsgálják
- 9es közepes tank lőszer túl drága? "Ne játssz 9es közepes tankkal."
- egyelőre nincs tervben a HS30 90mm Bordkanone-val való bevezetése

3 megjegyzés:

  1. Amenyire én tudom ez a "nem realisztikus" krokodil teljesen a jagdpanther formáján alapul. Ott a német mérnökök képesek voltak kiküszöbölni a súlyelosztást. Szerintem a krokodillal nem az a gond h hiteles-e vagy sem, kicsit túl kemény diónak tűnik. A jgpanther is képes lepatintani a 9-esek lövedékeit. Most képzeljük el ugyan ezt a tankot 200mm-er páncélal amit még jobban bedöntötek és 150mm-es ágyúval lövöldöz. kicsit lehetetlen a dolog ha nem tudod a hasát lőni.

    Am meg a játék fejlesztői kicsit lehetnének rugalmasabbak a német ággal szemben ha már többnyire 1945-ös technológiát állítanak szembe 1960-asal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben egyszer SS csinált egy cikket erről hogy mért nem valós a Krokodil. (Már nem találom)

      Igazából személy szerint örültem volna volna neki ha bekerül (ha valós ha nem). Egy barátomnak van egy E-100 Krokodil modellje azt tetszik, épp ezért még E-100 Krokodil modot is kipróbáltam (teszt szerveren mert nincs még élesben meg a JPZ E-100)

      Törlés
    2. Hát igen annak legalább tank formája van. De helyette kapunk jó kis papír tornyos TD-t amiből kilóg az autoloader egy része ( úgy hiszem azon az oldalon láttam amit te is fordítasz amit egyébként köszi szépen). És gyanítom h aki nem vette a 10-es tankját vagy nem teljesen debil az azt fogja lőni és gondolom ammo rack sérülést ha nem azonnali robbanást fog érni de kb.1 hónap múlva kiderül.

      Törlés