2013. szeptember 29., vasárnap

28.9.2013

- Technikailag lehetséges 1200*1200m területi WoT pályák készítése.
- Storm azt mondja nem szükséges az olyan fegyverek rárakása a tank modellre ami nem része a sérülés modellnek, de jól néznek ki.
- Teljesen lehetséges hogy ha az átfordulás bekerül akkor ha egy tank ami száguld lefelé a dombon és lesérül a lánctalpa akkor felfordul.
- Egyelőre nincsenek tervben olyan TD-k amiknek nagyobb sebzése van minta  Jpz E-100nak.
- Egyelőre nincs tervben az olyan inaktív accok törlése, amik népszerű neveket blokkolnak, mivel ezzel vannak problémák.
- A tankok MM súlya nem lesz hivatalosan nyilvánosságra hozva.
- A 60mm vastag frontpáncéllal rendelkező T-34 variáns (tank test opcióként van tervben) nem a Leningrádi “s ekranami” variáns (repeszpáncéllal), a 60mm úgy tűnik homogén.
- Opcionális repeszpáncéllal rendlekező tank test variánsok  külön lesznek tartva a repeszpáncéllal rendelkező tornyoktól.
- SerB nem gondolja hogy a régebben berakott járművek elavultak lennének az új nagy sebzéssel rendelkezőkhöz képest.
- A T-34-2 rosszabb mint a Type 59? "Ne játsz a T-34-2-vel"
- az arany lőszer ezüstért statisztikák "rendben vannak", ami azt is jelenti, hogy a WG nem fogja a magas szinteken korlátozni (SS: néhányan sírtak, hogy túl sokan lőnek arannyal 10es szinten)
- NPC tankok (nem játékos, hanem gépi irányítású, de ezt tudtátok :D) nem lesznek WoT-ban, mert sokkal bonyolultabb tank MI-t (mesterséges intelligencia) készíteni, mint MI repülőket (mint WoWp-ban)
- SerB szerint ez az MM normális
- K: "Lesz csata utáni más játékosok általi, csapattárs-értékelés/osztályozás, mint a fórumokon a "hírnév"?" V: "'NEGREP-ELNI FOGLAK, TE BOKORBAN RECSKAKEKMPELŐ!!!1111' valószínű..."
- A japán gépek "törékenysége" a WoWp-ban direkt van így
- T-34-3 ára rendben van

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése