2013. május 4., szombat

03.05.2013

Először is: Alianware ismét kedveskedik, ezúttal az újonnan jövőknek. Ez kizárólag az új regisztrációhoz működő kód, 1000arany+5nap prémium+100.000ezüst. Csak Európai szerverre, még van, de gyorsan fogy (írás pillanatában még kb. 6000 kód van még).
Link: http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-starter-pack-giveaway-for-new-players-europe/

-a fizika hibák (SS: repülő tankok, mikor a tank bizonyos objektummal találkozik, a hírhedt "turning on the spot" (DX: konkrétan ez nem tudom melyik, bocsi)), ritka hibának számít, javításuk alacsony prioritást élvez
- ha a kliens szétkapcsol (leáll), a csata kiterjesztett eredményei nem elérhetők. Ez okkal van így:"nincs értelme adatot küldeni, ha a kliens le van kapcsolva"
- IS-4 a D-25T-vel a történelmi felszereltség, és a történelmiség az egyetlen előny amit ez a felszerelés ad
- az egyik a nagy dolgok közül amin éppen dolgoznak, azok az esport funkciók
- mikor egy tank egyenesen tart feléd, akkor le lehet lőni a lánctalpát, nem csak a kerékre leadott lövéssel, hanem bárhová a láncrész elülső részébe adott lövéssel
- az új előkészített "hang-motor" fejlesztett hangot fog hozni minden téren
- WoT konzolokon? "ha valaha lesz ilyen, akkor külön lesz tartva a PC WoT-tól szerver szinten."
- SerB szerint, az új 9es tankok (a nagy átütéssel rendelkezők) rendesen vannak kiegyensúlyozva, és történelmileg hitelesek
- az egyetlen japán tank ami le van modellezve az a kínai Chi-Ha
- japán magas szintű tankok egyediek lesznek (nem hasonlítanak egyik másik nemzetéhez sem) (SS: amit ki tudtam szedni, a nehéz tankok valószínűleg nagyon nagyok, nehezek, kevésbé páncélozottak, mint a Maus, de valószínűleg jobban felszereltek lesznek)
- az első japán javításban, kb. 19 tank lesz bevezetve
- SerB azt mondja, hogy még ugyan azon a tankon is, amikor a "Végsebességhatároló kikapcsolása"-t használsz, ugyan az a jármű különböző idő elteltével fogja sárgává tenni a motort, mert a "Végsebességhatároló kikapcsolása" csak akkor séríti a motort, mikor az a normális lóerőteljesítmény határán kívül dolgozik. Nem lehet látni a játékos által, hogy működik-e vagy sem, és ez direkt van így.
- Storm a páncélzatról: "Minden majdnem rendben van a páncélzattal jelenleg. De azért, hogy teljesen rendben legyen, lépéseket fogunk tenni a 0.8.6-ban. Hogy milyen lépéseket - majd később mondjuk el." (SS: a félkövér betűstílust Storm használta a saját írásában)
- Storm látja a problémát az erősen páncélozott tankokkal az alacsony népszerűségükkel és korlátozott játszhatóságukkal.
- ebben az évben lesznek új álcák a németeknek

Forrás:http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/05/352013.html

2 megjegyzés:

  1. Nem az a turning on the spot, amikor tank nekimegy házsaroknak, tolja neki, és egyszer csak felrepül a tank az egekbe? Tele a youtube ilyenekkel, flying tank wot néven tippre találsz néhányat :)
    Egyébként nagyon jó a blog, köszi, rendszeres olvasó vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük segítséget :)
    Valószínűleg az lesz az igen.
    Köszönjük a rendszeres olvasást^^, tesszük amit tudunk. Még van pár dolog tervbe véve, de nem lövök le semmit -amúgy sem lesz túl nagy- csak legyen időm olvasni xD

    VálaszTörlés