2013. május 28., kedd

28.05.2013

Egyenlőre az az álláspont, hogy a 0.8.6 nyilvános teszt Csütörtökön (Május 30.) kezdődik.

Taifuuni nevű játékos adott képet arról, hogyan működik az új szórás. A zavart elkerülendő, hagyjátok figyelmen kívül a "skálát", nem a kör méretét mutatja, hanem a "sigma deviation" (DX: elméletileg a variancia négyzetgyöke, de nem vagyok matekos így passz :D). Tekintsétek azonos köröknek őket, kivéve ha csak nem akartok a statisztikákkal foglalkozni.

0.8.5
0.8.6
- SerB kb. 50 járművel rendelkezik a garázsában és kb. 5mp-be kerül, hogy végignézze
- az 5.1-es hang nincs még berakva az új hangrendszerbe, de tervben van, a 7.1-es hangokkal együtt
- visszhang a távoli robbanások/ágyútűzből (pl. völgyekben) be lesz rakva idővel
- az "Achievementek" rendszerezettebbé tétele meg fog történni idővel, de igen alacsony helyen van a sorrendben
- néhány járműnek van AAMG-je és némelyiknek nincs (pl. Type 58-nak nincs), mert a "gépágyú modell túl sok modell részletből áll (SS: SerB "háromszögeket" mondott..) (DX: valószínűleg poligonra gondolt, de SS többször mondta nem ért számítógépes kifejezésekhez , így nem biztos jól fordít :) )
- az E-100 torony 30cm-el előbbre lett mozgatva a 0.8.6-ban, mert úgy történelmileg hiteles
- a német E-10 TD-ként lesz berakva, nem könnyű tankként
- SerB nem tartja "életbevágóan fontosnak" a "Fejlesztés alatt" részt
- az arti nem kap nagyobb tüzelési szöget, mint a 45° (SS: egy játékos kérdezte, hogy lehetséges-e eltalálni egy játékost kettő különböző röppályával, egy 45°alatti és egy az felettivel)
- SerB szerint a legjobb acc. védelem a saját eszünk, pl. ne használjatok "jelszo1234" típusú jelszavakat
 - "fog of war" (DX: tudjátok a köd :D ) -on elgondolkodtak a normál csatákhoz, de egyenlőre nem lesz, és ugyan ez vonatkozik a századokra is
- K: "SerB, hogy lehet, hogy rengeteg csatában voltál, de a a hatékonyságod szörnyű?" V: "Azért, mert én inkább szeretek a való életben fejlődni és csak szórakozásból és kikapcsolódásból a virtuálisban. Amit neked is javasolnék."
- SerB szerint nincsenek szerver-oldali csalások (SS: pl. valaki azonnali célzás csalást reklámozott)
. SerB csak egyszer volt bannolva a WoT-ban, valaki trollkodott vele
- lehetséges, hogy a T69 arany lőszer (300-as átütés) nerfelve lesz (annak ellenére, hogy SerB azt mondta róla, hogy történelmileg hiteles)
- lehetséges, hogy a legénységek nemzeti hangja megjelenik valamikor
- az E-100 előrébb hozott torony nem jelenti azt, hogy jobb ágyú fel/le mozgatási szöget kapna
- SerB a VK4502 Ausf.B -vel játszik (30k XP a Maus-ig) és elégedett a játékélménnyel
- történelmileg, az ST-I nem kéne, hogy az M62-T2 ágyúval rendelkezzen, pl. lényegtelen a tűzgyorsaságát az IS-8 -hoz hasonlítani (SerB viccelődik az ágyú, a történelmi D-30-asra való cserélésével)
- alapjáraton lehetséges az ST-II (ST-I ikerkapcsolt D-30-al) bevezetése, mert az ikerkapcsolt ágyúk rendszerét egyszerűbb lenne bevezetni, mint a multi-ágyú rendszert. De ne gondoljátok, hogy ez duplázott tűzgyorsaságot jelent, az túl "OP"(tól erős) lenne. Egy másik történelmi lehetőség kettő D-10T ágyú volna.
- SerB gondolkodik (SS: de csak gondolkodik, nincs ok pánikra) az IS-4 legnagyobb ágyújának kivételén (mert történelmileg nem hiteles) és a másik ágyú lőszerének buffolásán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése