2013. május 16., csütörtök

Először is SilentStalker pár személyes gondolata:
"Először, csak egy kis gondolat ez EU K/V -ról. Nemrég, (konkrétan 24.04.2013) volt egy post Quasar-tól, az EU "fejlesztő", amiben ezt mondta:

35. Gondolkoztatok az elkövetkező EU ágba svájci tankokról, pl. PZ58, PZ61, PZ68 vagy a G13, egy Hetzer adaptáció? 
Nincsenek ilyen tervek.

És én úgy voltam, hogy "Mi a fene?" SerB nem ezt mondta, és úgy döntöttem utána járok. Felvettem a kapcsolatot egy barátommal, aki kapcsolatba lépett néhány fejlesztői-szintű alkalmazottal, direkte Minsk-ben. Ő azt mondta, hogy a fejlesztők az alábbiakat mondták (direkt fordítás):

"A svájciakkal kapcsolatban, eléggé nagy esélyük van, hogy megjelenjenek, de érthető módon senki sem adhat 100%-os garanciát."

Más szóval: vagy Quasar nem tud oroszul (amúgy is Isten tudja csak, hogy kicsoda ő), vagy csak levegőből szüli a válaszokat. Személy szerint, én a második lehetőséget tartom valószínűnek. Ezt tartanám észben, mikor az EU szerveren kérdezek. "

Nos és akkor következzenek az infók

- SerB a War Thunder-ről: "Igen, játszottam rajta. De nem fogok róla véleményt mondani, bocsánat - sok mindent másként csinálunk, é néhány fejlesztő idegesen reagál az ilyen analitikus megnyilvánulásokra."
- K:" De neked, mint magánembernek tetszett a War Thunder?" V:"Mint mondtam, mi sokmindent másképpen csinálunk."
- magas szintű prémium artik egyenlőre nem lesznek
- az olyan csata paramétereknek, mint a "megtett távolság", és "csatában töltött idő" nincs hatásuk az ezüst/XP bevételre
- minden jármű egyenként van egyensúlyozva, nem valami "osztály paraméterek" alapján
- az álca/feliratok vásárlás szabályainak megváltozásának lehetőségével kapcsolatban: " Ha lesz valami, majd szólunk"
- az oka az átütés nerfnek a 0.8.6-ban, a "kegyetlenség" :)
- azzal kapcsolatban, hogy a prémium tankok csak arany lőszert legyenek képesek használni pénzveszteség nélkül: "Egy ilyen esetben nem tudnák betölteni az elsődleges feladatuk - pénz farmolás."
- K:"SerB, mit fogtok tenni az olyan klánokkal, akik híres klánok neveit másolják, rengeteg "névlopó" rohangál?" V:"Gondolj bele, a nevem Sergey, azt hittem egyetlen leszek, de kiderült, hogy rengetegen ellopták a nevem. Hogy fogok élni ezek után?!"
- nem lesz lehetséges lőni a víz alól (mikor a tank el van süllyedve a víz alá)
- a Sturmtiger TD lesz, nem arty
- lehetséges, hogy amikor a többlöveges rendszer bevezetésre kerül, a Churchill test-ágyúja használható lesz
- prémium modulok a tankoknak nem lesznek
- a Leopard (LT) -vel kapcsolatban: amikor nagyobb osztályba került, nem találtunk más alkalmas ágyút, mint a 30mm Mk103
- SerB azt mondja, hogy amikor az osztályokat egyensúlyozzák (kivéve a könnyűt), az átlagos sebzésnek nem kell azonosnak lenni mindegyikben
- SerB azt mondja, hogy az oka annak (összeségében), hogy nincsenek a 60as évek utáni tankok: kompozit és dinamikus páncélzat, tűzoltó rendszerek, "smoothbores", a legtöbb tanknak nagyon hasonlóak a paraméterei, gázturbinák....
- a maximum tank megjelenítési távolság korláttal kapcsolatban: "Összetett okai vannak. Igazából megnövelhetnénk a távolságot - de akkor, "pontokra a horizonton" kellene lövöldözni - nem igazán izgalmas. De dolgozunk rajta."
- technikailag lehetséges a gázturbina beszerelése a Panther v. Panther II-be, de nem lesz... egyenlőre :) (SS: a németek kísérleteztek különböző turbinákkal a Panther - GT101 - GT103, kb. 1200 -1500 hp) - de, az E-50 és E-75 nem kapja meg őket, maguk a németek voltak akik a történelemben a normál motort akarták megtartani
- ATGM-ek nem lesznek
- SerB kísértést érez rá, hogy a T-62A -nak a továbbfejlesztett Object167M vázat és 122mm D-83-as ágyút adja
- nem lesznek ingyenjárművek a 0.8.6-ban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése