2013. február 5., kedd

01.02.2013.



-          Úgy néz ki nem lesznek különleges emblémák Ukrajnának(háromágú szigony), dupla fejű sas(Oroszország szimbóluma) stb. „Erre vannak zászlók”

-          Valószínű nem lesznek „ingyen tankok” amikor megtoldják az Arty ágakat 10es szintre. („Elég Arty van anélkül is”) 

-          Lehetséges 2 Sínai oroszlán medált szerezni 10 csata alatt – az egyik „általánosan” az accountra a másik pedig „különlegesen” a tankra számít.

-          A legénység képességeinek nincs hatása a szerver felderítési ellenőrző frekvenciájára. (vagyis: a szerver ellenőrzi, hogy a tank észre tudja-e venni az ellenséges tankot a megadott frekvencián (cca 0,5s –től, cca 3s –ig) –ezekre nincs hatással

-          SerB teljes titulusa "Vice president of Wargaming for game design"

-          Egy „sebesült” legénység tag mindig 50% képesség hatékonyságon dolgozik. Ha egy olyan tankba rakunk embert, amibe nem illik (Pl.: könnyű tank személyzetét egy nehéztankba) és a hatékonyság 50% alá csökken a negatív módosítók a „sérült legénység” képességére is hatnak. (így pl. nem lehet a halott legénységgel BUFF-olni a skillt)

-          Minden legénységi tag saját ütközési modellel rendelkezik. (Pl.: két töltőnél egyik a baloldalon a másik a jobb oldalon)

-          A „Kiváló sofőr jelvény - Tank Ász” XP követelménye nem számít a naptól vagy a hét órájától. A hozzá tartozó statisztika az előző hét átlaga.

-          A SU-122-44-ből nem lesz tier 8. (Volt ilyen szóbeszéd).

-          Ha új arty jön be olyan fejlesztési ágban, ami már ki van fejlesztve akkor az is ki lesz fejlesztve valószínűleg. (ha jól értjük, akkor: ha mind a 8 arty ki van fejlesztve, és új arty lesz pl. 5ös szinten, akkor az is ki lesz fejlesztődve)

-          WZ-111 prémium tank ami néha feltűnik az orosz szerveren hivatalosan nem lett bevezetve, az egy sajtó account.

-          A Kínai ág azért Kínai ágnak van elnevezve és nem „Kínai Népköztársaság” ágnak mert pár jármű még a népköztársaság előttről származik.

-          A tier 10es artyk bevezetése után még mindig különleges MM-el fognak rendelkezni de SerB megemlítette, hogy gondolkodik a nagyobb különbség engedésén az arty csapatok között (pl. egyik oldalon 3 arty a másikon 4).

-          0.8.4 és 0.8.5 – Lesznek változások a tankok jövedelmezésében? „ha szükséges akkor igen, mint mindig”

-          A német nehéz ág – Grosstraktor, NbFz stb.? „Egyelőre nincs komment”

-          SU-122-44 prémium tank lett, mert feljebb kellet nyomni a SU-101-et és az Uralmash-t egy szinttel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése