2013. február 5., kedd

Chieftain mint 10-es Britt nehéz? Nem igazán…


Azt hiszem, most már tiszta. Blanchard (EU szerver katonai specialista) magyarázata szerint:

Forrás: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/111696-richard-the-challenger-cutland-our-military-specialist/page__st__1240__pid__3925608#entry3925608

Silentstalker: ….. De akkor – körülbelül 2012 November környékén, a fejlesztői K/V topicban említették, hogy nem igazán boldogok az FV215b-vel(az kiegyensúlyozás előtt) és kikértek néhány dokumentumot Bovingtonból, a Chieftain-ről és más dolgokról (valószínűleg az FV100 szent gráljáról)…. (kérdés részben kitakarva)

Blanchard: Oh, nagyon jól tudom, hiszen én voltam az aki kapcsolatba lépett az archívummal és előállt a dokumentumokkal. Csak infoként, a Britt Nemzeti Archívumból származnak, nem Bovingtonból. Sajnos, a dokumentumok nem tartalmaztak sok információt a tank technikai részleteiről. Leginkább a projekt pénzügyi oldaláról, logisztikáról, és partnerségekről tartalmazott dolgokat, így ezt a lehetőséget kidobtuk.


A legjobb, a játékba bekerülhető Chieftain jelölt az ez:

Egy prototípus amit nemrég mentett meg a Bovingtoni múzeum.

Elfogok menni Bovingtonba, és tanulmányozni fogom a tankot, ahogy sok másikat is tettem. Jó egy tank, beleillik az időszakba is, szóval igen, érdekel minket. Egyenlőre ennyi. Csak egy kis figyelemfelkeltés, és az emberek máris elkezdenek adatokat gyűjteni, az összes lehetséges tankról amik bekerülhetnek a játékba.

Hivatalosan nincs szó az FV215b lecserélésről, még a tank berakásáról sem beszélünk, bocsi.


http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/02/chieftain-as-tier-10-british-heavy-not.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése