2013. február 22., péntek

22.2.2013

- Storm úgy gondolja az Orosz és Eu szerver patchje közötti késés "nagyon kicsi".
- Q: "Valótlan az Object 907 hír?" V: "Ez egy tank projekt."
- A 0.4.0-ás feljavított WoWp render nem kerölt be a WoT-ba mert máshogy van fejlesztve.
- Lehetséges hogy a prémium tankok "fejlesztve" lesznek. Például olyan tankokkal amik csak XP-t vagy csak creditet hoznak. Ezeken még gondolkodnak.
- A fejlesztőknek nagyon tetszik a tutorial map.
- Storm PC játékokkal játszik, nem használ konzolokat. Csalódott kicsit a PS4-ben mert nem az a nextgen konzol amire számított.
- A szakasz áradatot nem gondolja problémának Storm.

Japánok:

K: Sok variánsa volt az O-I tanknak? Találtam pár említés hogy a korai és a késő variánsnak is több torony elhelyezés volt számba véve. Volt O-I a Hara felfüggesztésen? Voltak más felfüggesztések is? Igaz hogy a későbbi variáns nehezebb volt mint 130 tonna? A japánok mikor kezdtek el dolgozni rajtuk - 1937? 1938? Ha az info a 75mm-es lövegről meg lesz erősítve akkor lehetséges lesz megnyújtani az O-I -t tier 5ről tier 8ra mint ahogy a Tortoise prototípussal történt a Brit TD ágon? Vagy ez nem szükséges?
V: 3 torony elhelyezési variánsról tudunk és 4 felfüggesztésről bele értve a 40 görgőset. A "Hara" felfüggesztés az egyik variáns.  A maximum súly 140tonna.  Nehézkesen indult a munka ebben az évben mert kevés anyag érkezett. A tier kérdés még megoldatlan. Megvan tier 7 től 9 ig. Iwakuro tank T6  lesz a 150mm-vel(mint a KV-2 152mm-el) de problémáin vannak a T4 és T5 el.

K: Mi az a 4 felfüggesztés variáns?
V: Hara, Bugatti, Interwoven egytorziós rúd, Interwoven dupla torziós rúd.

K: A 80 görgős japán szuper-tanknak torziós rúdas felfüggesztése volt?  Multi-tornyos volt?  Volt több főágyú kaliber számba véve?
V: Azt feltételezzük hogy a "40 görgősnek" volt multi tornyos és egy tornyos változata. A T10 egy tornyos lesz. A löveg valószínű a 140mm-es lesz de ha kell lehet akár a 127 vagy 150mm-es is.

K: A T10 TD Chi-Ri alapú lesz?
V: Még nincs eldöntve. Az ismert Chi-Ri alapú járművek (Ho-Ri 1 és Ho-Ri 2)a T8 ra mennének mert majdnem teljesen összehasonlíthatók a Ferdinand-al. A nagyobb szintűek még nincsenek eldöntve.

K: A Ho-Ri I és II nyitott tetejűek voltak?
V: A a rajzokon zártak voltak.

K: És mi vana  Type 95-el? Nem lenne jó tier 4 es Nehéz tanknak?
V: A type 91 és 95 alapból tier 3 nak menne mert gyengék T4-nek. Lehetséges felvinni a Type 95-t T4-be (és lehet ezt is csináljuk) de jobb lenne valami mást találni.

- US H.L.Yoh tank-ról van szó de hogy melyik ágba kerül még nemtudni.
-  Új legénység képességek? " Még nem találtunk megfelelőt, ha találunk megcsináljuk."
-a fejlesztők a téli mapokra koncentrálnak most, kevesebb sivatagi pálya lesz mostantól
-K:"Minden 10es nehéz elvesztette a jelentőségét!" V:"Megnéztem a statjaid, megrántottam a vállam, és nem olvastam tovább." :)
-SerB még mindig hasznosnak tartja a páncélra hagyatkozó nehéz tankokat,. (Maus, stb.) megvan a helyük/szerepük
-a fejlesztők szívesebben veszik ki, a túl erős prémiumokat, minthogy újraegyensúlyoznák, mert így, ha speciális event van és akkor visszateszik, csak azok veszik meg akik igazán akarják, és így nem özönlik el a szervert
-a kínai top TD-k a jelenlegi nehezekre épülnek majd, az artikról még nincs döntés

Folyt köv.

http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/02/2222013.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése