2013. február 6., szerda

06.02.2013.


-          SerB nyilatkozata a prémium 8-as artikról, miután a 10-sek bevezetésre kerülnek:  „Logikus, de nem garantált.”

A Japán tankokra vonatkozóan:


Ez a tervrajz, Iwakura ezredes javaslata. Nem a korai O-I tank, mert az egy másik projekt. Ez volt az egyetlen tank, amihez felfüggesztést terveztek. A főágyújának egy 150mm-es ágyút gondoltak.

 

Ez egyike a Chi-Ri prototípusoknak. A „Bugatti” tank, (sajnos nincs róla elegendő információ egyenlőre, egy részletes elemzéshez) is egyike volt a Chi-Ri variánsnak.
 
 

SerB-től úgy tudjuk, hogy ez egy Chi-To, egy Chi-Ri toronnyal. Ismeretlen, hogy volt-e saját jelölése vagy, hogy egyáltalán létezett-e. A Chir-Ri variánsokról nem sokat tudni, ahogy arról sem, hogy mekkora különbség volt köztük, és a „rendes” Chi-Ri között. Volt pár pletyka, öntött tornyokról(cast turret).
A SerB által említett japán „szupertankról” is korai még beszélni, aminek 80 görgője volt. SerB állítása szerint, több mint 120 tonnát (kb 140-et) nyomott. A Chi-Ri-vel kapcsolatban viszont, a 88mm-es ágyú nem csak az US mérnökök által kiszámított lehetséges ágyú volt rá, hanem a japánok valóban azt terveztek rá tenni.

-          az US T57-es bevezetésének az-az oka, hogy növelni akarták az amerikai top tankok számát.

-          a csata végén, a legénység összes életben maradt tagja annyi xp-t kap, mint a tank, kivéve a halottakat, mert ők csak a felét kapják

-          a fejlesztők gondolkoztak azon, hogy egy égő tankot nehezebb legyen elrejteni a bokrok között (kisebb álca faktor), de elvetették, mert nem tartották szükségesnek

-          nem találtak jelöltet a lehetséges orosz 8-as szintre az Object 907-el vagy orosz könnyű tankoknak (valószínűleg magas szintű könnyű tankokról van szó), nem tervezik a Yuri Pasholok archívumaiban lévő könnyű tankokat használni

-          a kistérképet nem váltják át „műhold nézet”-ről „topografikus”-nézetre, mert nehezen volna átlátható (SS nem biztos benne, hogy a topografikus nézet, mit jelent eredeti szövegkörnyezetében)

-          K: Az elit tankok XP-jének az átalakítása legénység XP-be? V: „Ha tervezzük, ezt majd elmondjuk”.

-          A járműveket nem fogják a 7/42-es tank századok miatt kiegyensúlyozni. (Ez ahhoz a kérdéshez kapcsolódik, hogy mért nincs a top csapatokban egy TD se. SerB nem látja ezt problémának. A tankokat a „Random Battle”-re állítják be.)

-          Megerősítve hogy egy vízbe fullasztott tank több javítási költséggel jár, mint egy sima „halál”.

-          A prémium lövedékek tömeges felhasználása nem számít „tisztességtelen játéknak”.(SS: Ez egy játékos folytonos sírásához kapcsolódik azzal kapcsolatban, hogy WG ráerőlteti a  prémium accokat az emberekre ahhoz, hogy „versenyképesek” maradjanak.

-          egy „sértő becenév” feljelentő opció nem fog bekerülni a játékon belül rendszerhez, mert nincs rá szükség.

-          K: WG-s XBOX 720-as és PS4-es játékok? „No comment”

-          SerB szerint a Kínai nehéztankok tulajdonságai a jó elülső páncél és mozgékonyság

-          nem korlátozzák egyelőre a könnyű tankok számát a csatában.

-          Az a lehetőség hogy kilehessen cserélni egy arany tankot egy másikra (akár aranyért) nem lesz bevezetve.

-          A játék béli Leopard az egyik korai modell lesz.

-          K: „Mért nem nevezhetjük el magunk a legénységet?” V: „Nincs szükségünk screenshotokra ami teli van „SS hősök” nevével.

-          Az ágyúk célzási szórása csak a kiegyensúlyozás miatt van.

-          SerB azt állítja az Evilly-vel folytatott interjúval kapcsolatban, hogy Evilly pár dolgot elrontott mert ő nem vesz részt a fejlesztésben közvetlenül. (SS: Fordítás itt.(X: Ha kell, lefordíthatom ezt is magyarra))

-          Ha az álcaháló és Periszkóp távcső (Binocular) épp működik és a játékos megnyomja a „W” gombot még ha nem is mozdul meg a tank a működésük akkor is leáll. SerB: ”Úgy kell elképzelni, hogy ha, megnyomjuk a „W” gombot akkora csapat kiugrik a tankból és leszedi az álcahálót és a távcsövet.

Úgy látszik a Leopard 1 tényleg később érkezik majd.
http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/02/622013.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése