2013. február 25., hétfő

24.02.2013.

(SerB sokat trollkodott máma, de SS-nek nem volt kedve hozzá, így azok kimaradnak xD)

-K:"Kedves fejlesztők, azt írtátok, hogy az Is-7 példázza az "overnerf"-elt tankot. Ha kivennétek, akkor mivel helyettesítenétek?" V:" Valószínűleg teljesen kivennénk." (nem lenne más helyette). SerB azt is kijelenti, hogy ha a való életbeli paraméterekkel rendelkezne, akkor 12-13-as szintű lenne. Jelenleg a leginkább nerfelt tulajdonságai a sebessége (való életben kb. 60km/h), és a ROF (tűzgyorsaság). Az alpha teszt alatt volt IS-7 való életbeli paraméterekkel - szörnyűségesen túl erős volt.
- a T-44, T-54 és T-62A közül, SerB a T-44-et tarja a legnépszerűbbnek
-9es szinten azért a Lorraine van és nem az AMX-13/105, "mert szerintünk a Lorraine jobb"
-további tank testreszabás - a távoli jövőben (lehetséges, hogy a jövőben a váz és lánctalp modellek és változnak)
-a koefficiense annak, hogy mennyi ezüst kapható a nyertes/vesztes csatában minden tankra azonos, de azért ennél sokkal bonyolultabb a rendszer, mondja SerB
-E-100 8.4 változás? "elülső felső pácél szög konfiguráció"
-azonos (arany) lövedékeknek mások a paraméterei a különböző ágyúkban, mert történelmileg így hiteles
-SerB szereti V.Vysotsky műveit (orosz zeneszerző)

Japán válaszok

K: Mikor az első háború-utáni tankot tervezték, akkor az az eredeti tervben, egy 20tonnás 76mm ágyús, tank volt, amit később 25tonna és 90mm-re változtattak a T-34 miatt a Kóreai Háború alatt. Azonban a 25 tonnát tervező csapat rájött, hogy ez túl vékony lenne a bazookák és anti-tank rakéták ellen, így felpáncélozták ami a 35tonnás Type 61-hez vezetett. Erre alapozva (ahogy a Japán wikipédia cikkben a Type 61-ről olvasható), nem lehetséges egy 6-os vagy 7-es szintű könnyű tank? (SS: az eredeti kérdés nem így hangzott, ez egy magyarázó-összefoglaló változat)

V:Ezek a tankok (20t 76mm / 25t 90mm STA) egyfajta "alapkövetelmények" voltak, nem voltak ipari gyártásban. Technikailag, be lehetne őket vezetni a játékba, de eléggé nagy különbségek vannak, a valódi csatát látott, és "követelmény" könnyű tankok között. Szóval ezek (STA tankok) inkább maradnak közepesnek.

A távlati 57mm-es ágyúról, SerB kijelentése szerint, valószínűleg a tengerészeti 57mm-es adaptációja, lehetséges, hogy felbukkan a "Ho-I", vagy a prototípus "Chi-Ho"-n, de SerB nem biztos benne.

-Prokhorovka-n a szalmakazlak, nem működnek bokorként (nincs álca bónusz)
-lehet lesznek új zenék a WoT-ban

Forrás: http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/02/2422013.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése